2008 JUTUT > Suomen henkinen kanttiSuomen henkinen kantti

Kunnia Henkalle, mutta myös syvin osanotto! Sillä pikku poikakin tietää - kuin Henkkaa ottaa päähän! Pahasti V:ttaa - enemmän kuin koskaan! Koska kaikkein tärkeimmällä hetkellä - suurimmalla hetkellä urheilijan uralla - kantti petti niin pahasti, että JUURI SILLOIN TULI - huonoin laukaus (kaikista)! Voittaja Bindra Intian henkisen perinteen pohjalta - ampui samalla hetkellä koko finaalin täydellisimmän laukauksen!

Silti suomalainen sensuuri tekee kaikkensa peittääksen nimenomaan HENKISEN PUOLEN HEIKKOUDEN tunnustamisen - MIKSI? Kaikki kunnia Henkalle pronssista, mutta tikanheittäjät ja ilmakivääristit tietävät taas - koko maailma tietää - mikä on Suomen heikkous!

Kun kukaan ei tuo asiaa esille - jää se taustalle elämään! Henkisestä puolesta puhutaan Suomessa lähinnä silloin kun joku onnistuu sen systemaattisen valmentamisen puutteesta huolimatta tuurilla voittamaan.

KUKAAN JOKA KOKI JA NÄKI SUOMALAISEN MAHDOLLISEN KULTAMITALIN MENETYKSEN HETKEN - EI VOI, EIKÄ SAA SITÄ UNOHTAA!? SILLÄ JOKAINEN - TIKKAA HEITTÄNYT - ILMUKALLA AMPUNUT jne... TIETÄÄ, MIKSI SUOMALAINEN PUTOSI VIIMEISELLÄ LAUKAUKSELLA - melkeinpä romahti - ampui surkeimman laukauksensa!!! SIKSI KOSKA HERMOT EIVÄT KESTÄNEET!

Suomen hallitukset ja nykyinen urheiluministeri ovat epäonnistuneet eniten juuri tässä tärkeimmässsä - kansallisen ITSETUNNON JA HENKISEN ITSENÄISYYDEN KASVATUSTEHTÄVÄSSÄ!


Takaisin