2008 JUTUT > ÄÄNESTÄ NIITÄ KEITÄ (SALAA) RAHOITATKIN!ÄÄNESTÄ NIITÄ KEITÄ (SALAA) RAHOITATKIN!

Aamulehti 4.10.2008 - hienoa - paljastaa kuinka valtapuolueet kierrättävät isot summat sivistysrahoja koon mukaan vaalirahaksi itselleen. Taas yksi kansalaisien oikeustajua halveksiva välistäveto. Vai ihanko "Raamatun mukaan" ne toimivat: "annetaan niille, JOILLA (valta antaa) ON?"

Siis ei riitä, että he saavat etuoikeuden olla esillä enemmän kuin muut mediassakin, vaan jo 2 kertaa (kaksi) KEPUn johdolla on puoluetukia vuoden aikana korotettu, ja vielä siis he kierrättävät "sivistysrahatkin" - ja vielä laittomasti - (bändien treenikämppärahat) kansalaisia halveksien omaan vaalimainontaansa!

Innostava iskulause kavereillesi levitettäväksi: OLE ENNÄTYSTYHMÄ! - Äänestä Kokoomusta, Kepua, Vihreitä jne., koska heitähän sinä, kaverisi ja vanhempasi (salaakin) rahoitatte!

Suomi on mennyt poliittisesti aina vain pilemmalle! Nuorten varsinkin olisi syytä joukolla ryhdistyä ja näyttää ajattelukykyään halveksiville valtapuolueille mistä demokratiassa ON OIKEASTI KYSE - KANSANVALLASTA!
Hallitus vannoo innovaation ja luovuuden nimiin, että meidän kaikkien erilaisuus huomiodaan, mutta samaan aikaan täysin läpinäkyvä ja tyhmä kusetus jatkuu? Kerro muillekin, että tajuat mitä valtapuolueet tällä pelillä oikeesti haluavat - sitä, ettet sinä ja kaverisi äänestäisi, sillä sinä, te ja me olemme VAARALLISIA NYKYISILLE vallan, rahojen ja demokratian omijoille ja väärinkäyttäjille! UGH!


Takaisin