2008 JUTUT > Hyvä Aamulehti / Treen Johto ja valtapuolueet saavat kyytiäHyvä Aamulehti / Treen Johto ja valtapuolueet saavat kyytiä

Aamulehden pääkirjoitussivu 12.10. tuo pisteet medialle yleensäkin, sillä niin hyvin sekä pääkirjoitus että alakerran Kronikka (M. Apunen) tuovat esiin ajankohtaiset seikat valtapuolueiden välinpitämättömyydestä, kykenemättömyydestä ja peloista.

Valtapuolueet ovat syyllisiä politiikanvastaisuuteen - äänestysinnon latistamiseen! Sitä ne tekevät, että saisivat yhä jatkaa vallassa harvenevien uskollisten kannattajiensa äänillä.

Apunen kertoo "kronikassaan", kuinka Tampereen apulaispormestari I. Tulonen on uhkaillut ja syyllistänyt toimittajia ja puhunut perättömiä - suomeksi siis valehdellut - toimistaan laittomassa rahanjaossa kaupunginhallituksessa. Silti luulen, että Kokoomuksen kannattajat ainakin äänestävät häntä ja hänen kavereitaan - hehän rahat saavat! Kuten vihreät ja muut jotka ovat mukana tässä hallitus-koaliitiossa!

Ainoat, jotka enenevässä määrin jättävät äänestämättä, ovat ne jotka asialle oikeasti voisivat jotain! Eli ON KORKEA AIKA herättää ystäväsi, tuttusi ja kaverisi tajuamaan SE, ETTÄ NYT ÄÄNESTÄMÄLLÄ VOIT VAIKUTTAA VALTAPUOLUEIDEN KOTIINPÄINVETÄMISEEN JA OMIENSA SUOSIMISEEN!("Äänestä kotiasi - heh!").

MOISET vallanpitäjät EIVÄT OSAA MUUTA toivoakaan kuin että - tajuavammat EIVÄT äänestäisi!

Ainoa moite Aamulehdelle tulee "Helsingin päästä" - Aamulehden eduskuntatoimittaja jatkaa Tampereen seudun "pienempiä" vähättelevää linjaansa, ja antaa yhä kuvaa, etteivät Perussuomalaiset ole "muuta kuin Soini". On häpeällistä kirjoittaa vaalien alla - Helsingin asioista - kun Tampere on noussut johtavaksi PS-paikkakunnaksi jo ehdokkaiden määrässäkin!
Ja että toimittaja jaksaa jankutta Toni Halmeesta, vaikkei Tonin äänimäärä ole mitään verrattuna aikoinaan Pertti "V" Virtasen 94 000 presidentinvaaleissa ja yli 30 000 Eurovaaleissa verrattuna? Eli ei vielä täysiä pisteitä Aamulehdelle - vaikka hyvin petraakin. Pankaapa myös "Etelä-Suomen asiat" Alma-Mediassa kuntoon, niin kunnioituskin lisääntyy.


Takaisin