2008 JUTUT > Astrid A-TYTTÖNÄ / kts. myös uusi ulkomaalaislaki / ja sama meno senkun on jatkunutAstrid A-TYTTÖNÄ / kts. myös uusi ulkomaalaislaki / ja sama meno senkun on jatkunut

Astrid Thorsin "Pirkanmaan valloitus" ei jäänyt Nokian vaaliväittelyssä sönkkäämiseen - hänhän tunkeutui joka väliin viime torstaina TV-väittelyssä - aina esimerkiksi kun Perus-Pirkko Ruohonen-Lerner puhui. Kiihkoissaan hän sai vierustoverinsa Bjarne Kalliksenkin sarkastiseksi - kun suomalaisista ilmaisuista ei saanut mitään tolkkua.
Nyt Aamulehti päästi Astridin väittämään, että Perussuomalaisilla on "kytkentöjä" muihin maahanmuutovastaisiin ryhmiin Tanskassa ja Itävallassa- huh!?
Aamulehti palasi muutenkin tyyliinsä "lyödä pienempiä". Toimittaja kävi Perussuomalaisten mökillä kun siellä ei ollut ketään - vaikka päivystetty on kiitettävästi. Ja nyt "kotisivut ovat huonoimmat", koska niillä ei pröystäillä - eikä niillä ole erityisiä kunnallisvaalisivuja?
Tarviiko muka joka vaaleihin "uuden ohjelman" - ja ainakin minun sivuilleni löytää helposti! Tai sitten toimittaja on ollut muuten pihalla?

Astrid Thors on maahanmuuttoministeri, koska RKP on joka hallituksessa ajamassa ainoastaan ruotsinkielisen vähemmistömme etua. Nyt RKP yrittää kasvattaa kannastustaan erityisesti maahanmuuttajilla - muut ministeriöt vuosien varralle hyödynnettyään - että heitä otettaisiin mahdollisimman paljon maahamme. Muut pohjoismaat ovat viisastuneet, mutta Astridin johdolla Suomi ottaa lähes kenet vaan. Ja samalla sitten RKP syyttää suomalaisia rasismista, jos joku uskaltaa asiaan puuttua. Samalla RKP yhä syyllistää suomalaisia rasismista, vaikka kaikkien suomalaisten puolueiden on jo lain mukaan oltava - demokraattisia ja humaaneja. Ja ne ovat.

Jokaisen suomalaisen pitäisi tajuta, että kyse on ennenkaikkea pääministeri Vanhasen mokasta - Matti Vanhanen pääministerinä on vastuussa siitä, että laskukauden aikanakin näköjään vanhanaikainen suomalaisvihamielinen ministeri toimii "päättömästi" hallituksessa. Oikeastaan ministeri Thorsia voisi syyttää "yllytyksestä kansanryhmää vastaan", niin älytön hänen toteamuksensa Aamulehdessä on - tai sitten senkin voin panna jo TV:stä tutun huonon suomenkielen taidon piikkiin?


Takaisin