2008 JUTUT > Lesbologiikkaa liikenteessä! / Soininvaarakin huolestunut?Lesbologiikkaa liikenteessä! / Soininvaarakin huolestunut?

Uudessa Suomen Kuvalehdessä 14.11.08 vihreiden yksi
ainoista "normaali seksuaalisesti suuntautuneista" valtaanpäästetyistä miehistä - Osmo Soinivaara - on huolestunut siitä, että vihreät on muuttumassa "naisten puolueeksi"!
Psykologina ja yhteiskuntatieteilijänä pohdin hiukan - minkälaisten naisten! Ei tainnut Hallamaakaan ihan tajuta mihin "rakoon sörkkäsi"!

Yhteiskunnalliseen kaivattu - naisellinen viisaus - joidenkin miestenkin osaama tunneäly - on vihreissä perversoitunut spedemäistä naisen- ja blondinlogiikka kärjistystä pahemmaksi: L-logiikaksi!

Tämän ajattelun ydin on se, että
valtaa tarpeeksi saatua - kuten Helsingissä ja Tamperella - vaikeutetaan
ja hankaloitetaan rajoituksilla kaupungien keskustojen liikennettä LISÄÄ TAHALLAAN ja tarkoituksella - TIETOISESTI niin että:
KANSALAISET ALKAISIVAT SYYTTÄÄ
entistä enemmän liikennettä ja yksityisautoilijoita - saastuttamisesta ja ruuhkien aiheuttamisesta. Että kansalaiset LUULISIVAT ETTÄ AUTOILIJAT OVAT SYY ONGELMIIN!

OIKEITA SYYLLISIÄ OVAT KUITENKIN
HESA-CITYLAISEN L-LOGIIKAN suunnittelijat ja päättäjät, jotka tahallaan valtaanpäästyään järjestävät liikennevalot ja kaupunkisuunnittelun sellaiseksi -
että heitä sitten äänestettäisiin - MUKA PARANTAMAAN TILANNE!
Syyllisiä ihmisten hengityssairauksiin ja pienhiukkaspäästöjen ja typenoksidien myrkytysvaikutuksien lisääntymiseen ovat siis...? Herää fiksu suomalainen!

Eli näin se toimii! Jokainen taksiautoilija tietää sen, mutta toisaalta - mittarihan raksuttaa mukavasti - valoissakin seisottaessa! Toisaalta taksit ovat Tampereellakin täysin kyllästyneitä liikennesuunnittelun surkeuteen. Nyt XXL-ryhmä on pudottamassa keskustan liikennenopeudet 3o Km / t.
Kaupunki saa lisää sakkorahoja ja vihreät kannatusta - toki Tampereen vihreät ovat muuten selvästi fiksumpia kuin Helsingin - Rosakin on vain "toisaikainen".
Kokoomusta on pakko ihmetellä tyhmyydestään - alistumisesta vihreiden pompotteluun.
Toisaalta on pakko ihmetellä - kuinka Suomessa niin monet fiksut ihmiset äänestävät vihreitä? Onko kyse jostain nuoruuden romantiikasta - yleisemmästä ihmisvihasta?
Toki opiskelu on saattanut vieraannuttaa niin elämästä, että "lesboksi" on ainakin henkisesti helpompi "jäädä" - jättää itsensä ihmisenä tavallaan keskenkasvuiseksi, vaikkei siihen muuten olisikaan geeneissä taipumuksia? Kysyn vaan!
Mutta miksi normaalisti seksuaalisesti suuntautuvat miehet ollenkaan äänestävät vihreitä? Onko kyse sadomasokismisestä alistumispuolesta - toki saahan joku heistäkin ikään kuin malliksi - ARMOSTA - välillä valtaa?


Takaisin