AJANKOHTAISTA > Aasien valtakunta /uusi ulkomaalaislaki -ilmanAasien valtakunta /uusi ulkomaalaislaki -ilman

Kirjoitin asian on "ensimmäisen version" yhteydessä - eikä hallitus koko aikanaan ole saanut asiaan tolkkua - päin vastoin RKP on saanut toteuttaa haavettaan tuoda maahamme löysästi porukkaa idealla, että kun osa (n. 25%) SAADAAN RUOTSINKIELISIKSI rkp:N KANNATUS NOUSEE 10% - HUH! Eli tämän on RKP:n johto vahvistanut kesäkokouksessaan 2010 - ja muu vihreiden-KoKoomuksen- Kepun-hallitus yhä vaan sallinut.
Suomen ulkomaalaislaki tulee olemaan Euroopan löysin ja sallivin, kirjoittaa jopa Aamulehti. Miksi? Miksi Suomesta on tulossa RKP:n (alle 5 % kannatus) pompottelemana Euroopan tyhmin ja itsetuhoisin maa?

Onko Kokoomuksen "ahneus-siipi" pannut huonosti suomea puhuvan Astridin tekemään vain likaisen työn. Lamankin alla - suomalaisuudesta ja omista kansalaisista piittaamattomina - Kokoomuksen ja RKP:n ruotsinkielinen rahaeliitti toteuttaa yhä keskiaikaista unelmaansa - hävittää suomenkielisyys kiusallisena "valtiouskonnon vastaisena" Euroopasta.
Niinhän Neuvostoliitto ja seuraaja-Venäjä tekivät ja tekevät sukukielillemme naapurissa.
Samalla heidän asuinalueensa rikkaudet kullasta ja metsästä lähtien hyödynnetään "parempiin - suuren rahan ylikansallisiin - taskuihin".
Ja tätä ylikansallista globaalisuutta
- luontoa eniten tuhovaa - toteuttaa näköjään myös pieni vihreä eliitti - omia idealistisia
nuoria kannattajiaan pettäen.

Suomen kieli on enemmän ja enemmän vakavammin uhattuna EU:ssa. RKP:n kohtuuton kiittämättömyys näkyy aina vain pahenevana kierteenä. Eikö RKP:n kannattajat kestä totuutta - sitä että HE OVAT JO PALJON VELKAA suomalaisille!!!
Ei kai maailmassa ainutlaatuiset etuoikeudet demokraattisesti saanut "puolue" luule, että he ovat ANSAINNEET ETUNSA!?

Jos niin on, on aika panna lopullinen stoppi moiselle ahneudelle. RKP:läisten puhuma kieli ei ole maailmassa uhattuna!
Suomen kieli ja sen sukukielet ovat! Samalla sinivalkoinen Kokoomus kehtaa liputtaa Isänmaan etua tässä lamanalaisessa ahneudessa pettäessään oman kansansa. Ovatko nuoret ihmiset oikeasti muka niin tyhmiä, että haluavat kieltä ne juuret ja maaperän, josta he ja heidän esivanhempansa ovat harvinaisen ja sisukkaan voimansa ja visionsa ammentaneet!?

Uskon, että eivät! Uskon, että nuoria petetään poliittisesti heidän parhaiden halujensa ja unelmiensa avulla! Härskeimmät pettävät eniten!
RKP - Kokoomus - Vihreät / nämä, joiden apupuolueeksi Keskusta on alistunut - vai eikö kunnon kepulainen enää välitä - EU kun on pettänyt jo niin monta kertaa?

On aika alkaa taistella aina vain kapenevasta elintilasta - mielen ja kielentilasta!


Takaisin