ARKISTO > Poliittisuus ja "julkinen" kipeysPoliittisuus ja "julkinen" kipeys

Julkisuus on politiikalle ja politikolle hyvin, ellei peräti kaikkein tärkeintä. Julkisuuteen on tuotava kaikki päätökset ja niihin vaikuttaneet tekijät!
Ja politikon on "näyttävä", oltava julkisuudessa että hänet huomattaisiin - ja hänen uskottaisiin saaneen jotain aikaankin. Mutta mutta, mikä "skitsoilu" alkaakaan, kun todella elämässä jotain, jopa merkittävää aikaan saaneet ihmiset, tulevat mukaan poliittisiin kuvioihin - edes vain ehdokkaina vaaleissa. Alkaa vääristely ja alas-ajo vaikka poliittiset tahot vielä hetki sitten "metsästivät" - ruinasivat ja rukoilivat "parhaita" listoilleen! Todella ala-arvoista, ja vielä niiden taholta joita meidän täytyy joka päivä katsella.

Julkisuuteen liittyy politiikan ja median törkeimmät ja läpinäkyvimmät ristiriitaisuudet. Vaalien alla poliittiset puolueet ja tahot kosiskelevat "kaikkea mikä liikkuu", ennen kaikkea "uskottavia" ja "kuuluisia" kansalaisia ääntenkerääjiksi! Eniten haluttaisiin Kansan aidosti rakastamia ihmisiä. Toki Median "rakkauden" suosiollisella myötävaikutuksella.

Ristiriita syntyy siitä, että monet näistä ns. julkkiksista ovat omalla työllään luoneet maineensa ja saavuttaneet ansionsa OSAAMALLA TEHDÄ työnsä kunnolla!
Politiikassa mukana olleet sen sijaan ovat suurin osa "poliittisia broilereita ja tipuja" eli nuoresta politiikassa ja sen vääristävissä ihmissuhteissa elämistä ja mukanaolemista. Suurimmalla osalla politiikassa mukanaolijalla ei ole siis itsellään kunnollista NÄYTTÖÄ OSAAMISESTA - eivät ole mitenkään todistaneet kykyjään oikeassa elämässä, jota mestaroivat täysin valtuuksin.

LOPUN AJAN HAUKUT

Ja mitä tapahtuukaan vaalien lähestyessä. Mediakin menee helppoon eli alkaa politiikkojen pillin mukaan haukkua "julkkiksia" huonoiksi ja kykenemättömiksi päättämään! Ja pahinta on, että Media joka on kunnioittanut jonkun ihmisen työtä sortuu tähän poliitikkojen hännystelyyn.
Eikö toimittajien jos kenenkä pitäisi nähdä tämän sumutuksen läpi - ja paljastaa SE Kansalle!

Sillä Kansa useimmin osaakin rakastaa näitä oikeita ihmisiä - mutta lähes psykopaattisia, jatkuvasti ihmisille "muunneltua totuutta" pöliseviä politiikkoja ihmiset eivät rakasta - eivät pahemmin edes ne "omat"!

MITÄ POLITIIKASSA OSATAAN

Politiikassa osataan käyttää ihmisiä "hyväksi". Hyvänä politiikkona pidetään ihmistä, joka osaa vakuutella ja hämätä toisia politiikkoja ja kansalaisia. Eli Median mielestä hyvä poliittinen päättäjä on ihmisten "sairastuttaja" ja mielenterveyden kannalta ennen kaikkea psykologian väärinkäyttäjä.

Mutta eikä toimittajakoulutuksessa juuri (ainakin kun itse opiskelin 70-luvulla tiedotusoppia Treen yliopistossa) opeteta näkemään "halpahintaisimman" manipulaation, suggestion ja propagandan läpi?

Näiden meitä jatkuvasti tiedolla ruokkivien "sitoutumattomien" Medioiden, ammattitaitoisten toimittajien pitäisi puolustaa ihmisyyttä ja demokratiaa - ajaa ihmisyyden asiaa kaikenlaista väärin- ja hyväksikäyttöä vastaan?

MONENLAISIA JULKKIKSIA

Vai onko osa Mediasta mennyt liian sekaisin "liiasta julkisuudesta", jota se itse tuottaa? Sillä Mediahan luo ns. "turhia julkkiksia" omaan käyttöönsä. Ja monet näistä helposti korvattavista olisivat juuri siksi hyviä poliittisia "rivinappulanpainajia"!

Pahinta on, että osa Mediasta ja monet poliitikot vaalien alla sortuvat haukkumaan ihmisiä, joita kansa rehellisesti ARVOSTAA! Media pettää silloin itseään ja lukijoitaan - ja politiikka paljastaa raukkamaisimman kaksinaamaisuutensa ja haarakielisyytensä.
Sillä vielä kerran: useimmat politiikassa mukanaolijat ovat vain puoskaroivia mielistelijöitä, "heliseviä vaskeja" ja "kilisiviä kulkusia", joita ei elävä Henki elävöitä - JA JOTKA EIVÄT PALJON MITÄÄN OSAA!

JA SUURIN OSA JULKISUUTEEN OMALLA TYÖLLÄÄN NOUSSEISTA IHMISISTÄ on osaavia ja kykeneviä! Ja oman työnsä ja menestymisen kautta myös kunniallisiin ja toimiviin ihmissuhteisiin oppineita.
On siis suorastaan säälittävää, kuinka media viime hetkellä ennen vaaleja sortuu vielä suggeroimaan ihmisiä äänestämään "oikeita päättäjiä"! Ja toimittajista vasta hyviä päättäjiä tuleekin - ammattitaitoisia ihmisten käsittelijöitä ilman psykologien ja lääkärien moraalia - ja mikä tärkeintä, itse "julkkiksia", jotka ovat etuoikeutettuja leimaamaan muita hallitsemillaan suggerointi- ja työvälineillä! Ei ihme, että niin monet hyvät ja hyvän koulutuksen saaneet toimittajat häipyvät ulkomaille heti kun voivat. Sillä hyviäkin on!


Takaisin