ARKISTO > Demokraattista uusfasismiaDemokraattista uusfasismia

Puolestamme päättäjät ovat muutaman vuoden aikana paljastaneet todellisen karvansa. Kaikessa omia etuja on lisätty - palkat nousseet puolella (muka parempien kansanedustajien saamiseksi mutta samat vaan porskuttavat) ja kaikesta autolla-ajelusta nostetaan todella muhkeat käyttökulut - vaikka kaikki liikkuminen on heille jo ilmaista.
Tämän vastapainoksi kansalaisten elämää kiristetään kaikessa. Liikepoliittisen uusfasismin keulakuvaksi valittu kokematon ministeri Huovinen on tästä hyvä huono esimerkki.

Kaikessa kiristetään. Kun tutkimukset eivät missään nimessä todista, että krapulasta juuri toipunut "nollan puhaltaja" olisi parempi ratissa kuin esim. 0.2 - 0.5 puhaltava niin meille vakuutellaan aivan toista. Eivät osaa lainsäätäjät nykytasollaan kuin KIRISTÄÄ LAKEJA - sen sijaan kun niitä pitäisi "purkaa".

Demokratiassa jos missä IHMISIIN PITÄISI LUOTTAA!
Eikä panna vastenmielisiä tunnuksettomia kamera-autoja liikenteen sekaan, varsinkaan paikkoihin, joissa ei koskaan tapahdu onnettomuuksia - tahastusta. Tampereella kyseinen auto ajelee pääväylillä kyttäämässä liikennettä siellä missä se "on joustavaa".

Liikenteen ongelma on juuri joustavuudessa, ei enää kaupungien ylinopeuksissa. Pikemminkin päinvastoin, ja tästä kärsivät kaikki. Etenkin jalankulkijat, jotka joutuvat seisömaan valoissa kohtuuttomasti.
Ja vielä "ääliöille räätälöidyt" ylipitkät valojen "turva-ajat", jotka todella halveksivat ihmisten käsityskykyä - pitävät kansalaisia idiootteina!
Ja mikä törkeintä - tarkoituksena opettaa TOTTELEMAAN päättäjiä kaikessa - ja uskomaan!?
Hävetkää!
Sillä todistettu on, että poliisin näkyvä läsnäolo "rauhoittaa liikennettä" - halpahintainen kamera-autoilu vain pahentaa tilannetta. Huonoimmat autoilijat ajavat vielä hiljempaa - kyyräilevät - ja loppukin joustavuus katoaa.
Ja poliisit tietävät tämän - ja pitävät ajatusta vastenmielisenä. Mutta kansa ei päätä - vain pieni poliittinen eliitti, jonka täytyy koko ajan "tehdä jotain" eli huonontaa ja kiristää lakeja yhteiskunnassa, jossa ihmiset OVAT ITSENÄISIÄ!


Takaisin