ARKISTO > EDUSKUNTAVAALIT ja HOITOEDUSKUNTAVAALIT ja HOITO

Kiitos Timo Soinille mahtavasta kutsusta kisoihin Donna Paukussa! Sauna on hyvä hoitopaikka - löytyisipä hyviä saunottajia - oikeastikin vanhemmille ihmisille hoitopaikoissaan (jos sellaisen ovat yleensä saaneet).

Harvoin on kuultu ja nähty moista vilpitöntä "kaipuuta" kuin Soinin lauteilla rennosti esittämä, jopa toimittajakin innostui kansan terapian tarpeesta - että todella terapiaa tarvitaan. Ja "terapia" merkitsee HOITOA!.
Lupauduin mukaan, koska tunnen ja tiedän että aika on poliittisesti kypsä, monessa mielessä.

Tuskin koskaan vallanpitäjien omahyväisyys on ollut pahempaa ja kaiken itselleen omivampaa kuin nyt. Kaikkein paljastavinta on "hoidon parantamisesta" höpiseminen aikana, jolloin Suomi on rikkaampi kuin koskaan. Valtapuolueilla Keskustalla, SDP:llä ja kumppaneilla oli aikansa panna rahalla HOITO-asiat kuntoon - ja hoitojen saatavuus ja taso on vain ja senkun laskenut! Ainoa mitä he höpinöillään yrittävät "hoidella" on melkein jo silmänsä avanneet omatkin kannattajansa. Koska Keskusta tai SDP OTTAA VASTUUN siitä tilasta mihin he ovat HOITELULLAAN Suomen Hoidon saattaneet??

Kun lähdin ehdokkaaksi niin aion ajaa samoja asioita kun AINA olen ajanut! Suomi on mennyt inhimillisesti ottaen pahempaan suuntaan, huolimatta siitä mitä "onnellisuustutkimukset" todistelevat. On sääli, että vallanpitäjien täytyy Suomessa käyttää kansalaisten tyytyväisenä pitämiseen 2000-luvulla lähes samoja keinoja kuin aikonaan mahtavassa ja onneksi menneessä Neuvostoliitossa.
"VIINAA ja pillereita lapsille ja nuorille - opiskelijoille tyhjiä lupauksia ja eläkeläisille - viinaa ja pillereitä"! Ilmaisu on pelkistetty, mutta myös totta, juuri sitä "hoitelua", josta Kepun tai SDP:n ei tarvitse muka ottaa itse vastuuta, kun ihmiset tekevät sen itse - hädissään ja harhautettuina.

Suomessa ei Timo Soinin ja kumppaneiden lisäksi kunnon oppositiota ole, homma on mennyt mediassakin överiksi - mitäänsanomattomista poliitikoista on tehty "julkkiksia" (celebricities)? Onneksi osa mediasta on alkanut tajuta tilanteen - pelkkä ruskeakielisyys ja sex-sensaatioilla myynti ei sovi, ainakaan kauaa, suomalaisten tunne- ja älytasolle!

Suomalaisia on kohdeltu tosi ala-arvoisesti viime ajat juuri "FORTUM-valehtelu ja -vedätys" kaltaisten juttujen kautta. Kukaan ei sentään, joitakin politiikkoja lukuunottamatta, kehtaa puolustella Fortum-asennetta. Ja on hyvä muistaa, että valtapuolueiden laariin sataa pääomistajina juuri FORTUMISTA! Fortum-välistäveto on selkein joka kukkarossa tuntuva todellisuus, kuinka omat päättäjät pettävät ja rahastavat kansalaisiaan.

Tulevaisuudesta sen verran vielä, että olen valmistellut molempia väitöskirjojani, jotka käsittelevät suomalaisten ainutlaatuisuutta, ja juossut yliopistolla seminaareissa - kirjoittaminen ja musiikki muutenkin alkoivat palata pari vuotta sitten kun lopetin viikonloppujuomisenkin - energiaa on ollut ja on kun päästä lähti turhat katkeruudet. Suosittelen!
Jokainen saa puolestani juoda, mutta kannattaa koittaa Juicen sanoin "kunnon taukoa".

Ajankäytön suhteen tilanne on siis se, etten aio avata erityistä blogi-sivustoa vaan olen yhteydessä sähköpostin ja kotisivujeni kautta ihmisiin - ihmiseen. Jopa blogien hyvä idea on tuhottu sillä, että ilmeisesti isojen puolueiden ammattihäiriköt täyttävät sisällöttömällä höpinällään kakkien sivut, vievät ajan - ja jos ei up-deittaile sivujaan syyttävät "velttoudesta". Ja kiitos jo lukuisista kannatussoitoista ja tekstiviesteistä ja posteista. Asiaa.


Takaisin