ARKISTO > JULKKISPOPULISTIJULKKISPOPULISTI

Asiat ja nimet ovat hyviä, kunnes joku toinen - vastustaja - kääntää ne pahaksi. "Kääntää" on kielillä "perversoi". Hyökätessään pienempiensä ajamien hyvien asioiden kimppuun Isommat syyllistyvät perversointiin! Suomalainen politiikka on hyvin pitkälle PERVERSSIEN HALLINNOIMAA "sanankääntelyä".

Kun ihminen tulee suosituksi, se herättää ainakin Suomessa kateutta. Poliittisten tarkoitusperien takia koko asia on käännetty, perversoitu. Kansan suosimia ihmisiä, kansan rakastamia puhetaitoisia ihmisiä aletaan parjauskampanjoilla halveksia, koska EI ITSE osata olla luonnollisia ja rehellisiä - OIKEASTI SUOSITTUJA. Jokainen politiikassa mukanaolija haluaa olla suosittu!
Jo OLLIN pakinassa käytettiin keinoa maalata toisten kasvot mustiksi, ettei oma LIKAISUUS PALJASTUISI. Julkisuus on politiikassa tärkeätä, mutta kateelliset haluavat ESTÄÄ LIIAN SUOSITTUJEN henkilöiden esilläolon. Hyvin puhuvat ja asiansaosaavat Suositut ihmiset vievät huomion muilta - siksi Isojen puolueiden ON IKÄÄN KUIN PAKKO LEIMATA MUITA, saada heidät leimattua sellaisiksi, ettei heitä kuunneltaisi - ettei kansalle ja ihmisille jäisi vertailukohtia.

Isot ovat vääntäneet myös INDEPENT "itsenäinen" sanan "sitoutumattomaksi"! Tällä on Suomessa hämätty paljon kansaa, sillä itsenäisessä Suomessa me kaikki olemme INDEPENTTEJÄ!
Vain itsenäisten ihmisten liitot toimivat - ja pienet ovat sen totisesti Valtapelin saastuttamassa Suomessa oppineet. Suomalaisuus on jo maantieteellisesti vaatinut aina sekä tervettä itsenäisyyttä että kykyä toimia tiukan paikan tullen yhdessä.
Nyt ON TIUKKA PAIKKA!
KYLLÄ KANSA TUNTEE - TIETÄÄ - ja TAJUAA tilanteen ja tilansa! Isot puolueet ovat lyhyessä ajassa kahmineet rahaa enemmän kuin koskaan, siksi mediat ja medioiden aika viihdeohjelmissakin alkaa olla heidän! Ei suosittujen (aina löytyy puolueellisia äänestämään prosentit kyselyihin), ei oikeasti omalla työllään julkisuuteenpäässeiden. Ei Itsenäisten??
Miksi?? Sinä päätät, ja minä - ja minä päätin alkaa muuttaa asioiden tilaa, jokainen sairaus maan mielentasolla ON PARANNETTAVISSA!
Suomi terveemmäksi - TERVEHENKISEMMÄKSI!


Takaisin