ARKISTO > NÄYTÄ!NÄYTÄ!

Vaaleissa kyse on hyvin yksinkertaisesta asiasta - saada ihmiset osoittamaan, mitä mieltä nykymenosta ollaan. Sinä ja minä olemme ratkaiseva tekijä ja meistä lähtee kytkentöjä ympäristöön. Innosta lähiympäristösi ilmaisemaan itsensä, se että halpahintainen (kallishintainen kansalaisille) hämääminen ei enää näissä vaaleissa mene läpi! Osoitetaan, että tajuttu on - ja nyt vanha johto saa "haudata kuolleensa". NETtikin on mahdollisuus tietää ja yhdistää - eikä vain vanhan vallan jarruttava mainos- ja manipulaatioväline?

Vaalit on keino muuttaa asioita - havahduttaa - pysähdyttää - viedä hyviä juttuja eteenpäin. Isot puolueet panevat MAKSETUT ORJANSA TÖIHIN, mutta se EI TULE SYDÄMESTÄ!
Heidän keinonsa on "automaattinen verkosto", joka on ostettu manipuloimaan ja masentamaan ihmisiä. Isojen puolueiden kannattajat tietävät, että heille uskolliset robottimaisesti hoitavat velvollisuutensa. Ja tähän velvoitteeseen ei kuulu pelkkä äänestäminen - vaan kaiken uhkaavaksi koetun haukkuminen, vääristäminen ja pelottelu!
Siksi niin mustavalkoisia mielipiteitä alkaa vaalien alla ilmestyä mielipidesivuille. Eivät he ole tyhmiä - he tarkoituksellisesti TEKEVÄT POLITIIKASTA INHOTTAVAA, etteivät KUNNON IHMISET EDES ÄÄNESTÄISI!!!
Silloin heidän omien pakkokannattajiensa prosentuaalinen äänimäärä vain kasvaa - kavalaa ja niin väärin!
Miedän jokaisen on kerrottava isoisten UNFAIR PLAYsta ympäristöllemme, toisillemme - tieto lisää tuskaa - mutta TOTUUS VAPAUTTAA!
Mitä enemmän saamme ihmiset ja itsemme tiedostamaan kuinka helposta asiasta on kyse, sitä VAIKUTTAVAMMIKSI ja VAKUUTTAVAMMIKSI tulemme!
Sanoihan Jeesuskin "olkaa viisaita kuin käärmeet, mutta puhdassydämisiä kuin kyyhkyt"!
Tärkeintä on vain hyväksyä, että tätä se on, ja SEN VOI HOITAA TOIMIMALLA!
Vaalien alla NOSTAMALLA TUNNELMAA, ja INTOA SIITÄ ETTÄ NYT VOI NÄYTTÄÄ LIIAN OMAHYVÄISIKSI MUUTTUNEILLE! JOTKA OVAT UNOHTANEET ASIANSA KANSAN PALVELIJOINA, eivät edes ansaitse kansan edustajan nimeä! UGH!
P.S. Ja anteeksi jos "saarnaan" - mutta juuri siitä on kyse - tuoda asiat esiin - puhua - innostaa - t. Pertti "peri-per" (vastustaja leimaa "Perkunaksi" (ukkosenjumalaksi) tai "jeesustelijaksi" - joka tapauksessa sanojenkin salamoinnin - ei siitä välitetä - vaan tehdään töitä - tartutaan asiaan - TEHDÄÄN ITSEMME TYKÖ).


Takaisin