ARKISTO > Kiira Korpi ja tuuletuksen aika!



Kiira Korpi ja tuuletuksen aika!

Vastaus on valitettavasti: "En!" Eli kun Kiiran henkistä puolta jeesannut psykologi ei paljastanut nimeään, ja tunnen Rauno Korven jo Rellun ajoilta, niin minua epältiin Kiiran psyykkaajaksi - oikeastaan hyvä niin, että edes epäiltiin, sillä vieläkin ihan liian vähän tervettä psykologiaa maassamme käytetään ihmisten apuna - HELP!
Toisaalta kun Kimmo Lehtonen - pitkäaikaisin psyykattavani, MM jne., voitti Euroopan suurimman keilaturnauksen, Ballmastersin muutama viikko sitten, pani Hesari koko sivun jutun pääurheilusivulle - Aamulehti tuskin mainitsi - otan osaa Pirkanmaan ja Tampereen keilaajat (ja muut X-lajien harrastajat) - hyvä kun menestytte, vaikka kunnon tiloja ei juuri ole.

Tommi Evilä ja Kiira Korpi edustavat olemuksellisesti sitä mikä on pirkka-hämäläisyydessä ja tamperelaisuudessa parasta - eloisuutta, huumorintajuista henkevyyttä ja nautittavaa sanallisuutta. Kumpikaan ei ole "tyhjän puhuja", sillä teot puhuvat puolestaan. Puhe paljastaa ihmisen henkevyyden ja elävyyden, varsinkin kun se on sujuvaa ja virtaavaa. Tätä eivät keinotekoiset ihmiset siedä, siksi he YRITTÄVÄT "sanoa" miten asiat ovat - ja tuomitsevat esimerkiksi loistavan Tommi Evilän "höpöttäjäksi".
Koko Suomi kaipaa kunnon psyykkaamista, ei ulkoaopittua fraseologiaa vaan "velhomaista" tietotulva Flow:ta!
Flow, "virtaus", on myös sähköinen ilmiö - silloin kun on VIRTA PÄÄLLÄ! tämä sähkömagneettinen voima hehkuu ja loistaa Kiiran ja Tommin kaltaisista nuorista, puoleensavetäen ja (onneksi) suojellen. Sillä menestys tuo ympärille myös "vampyyrejä" - hyvät kaveritkin voivat sellaisiksi huomaamattaan muuttua. Siksi eloisan on hyvä hakeutua ystävien seuraan, hankkia luottoihmisiä ympärille.
Ja samalla Kiirankin katseesta välähtää perinteissuomalainen, lähes kalevalainen blues - se kuuluisa surusilmäisyys? Monet muutkin kuin menestyjät tuntevat olevansa - yksin. Kuka on opettanut suomalaiset - olemaan luottamatta! Kuka ja mikä taho on liian kauan käyttänyt "sanaa väärin" - ei ihmisten iloksi vaan vain omaksi hyväkseen!
Sanansyöjät eivät ainoastaan syö sanojaan ja pureskelevat jo omien puolueellisia liian valmiiksipureskeltuja sanoja - ja käytettyjen sanojen löyhkä ei ole ilon ja elävyyden väärti. Pureskelematta nieltyjen sanojen mukana leviää myös pahanhajuisen hengen löyhkä - huono ilma!
Hyvä Kiira - Tuuletuksen aika! Ai niin - onneksi olkoon!


Takaisin