ARKISTO > Team-PALANDER / Maanpetoksellista toimintaa?Team-PALANDER / Maanpetoksellista toimintaa?

Laskija Jukka Leino osui Åren katastrofin jälkitunnelmissa arkaan paikkaan suomalaisessa urheilussa ja yhteiskunnassa lausuessaan, että "Suomi on pieni maa, eikä sillä ole varaa menettää yhtään lahjakkuutta puolueellisuuden takia!". On käsittämätöntä, että Suomessa kaikki valtaa saavat tahot TYÖNTÄVÄT MUUT SYRJÄÄN - tavallaan PETTÄVÄT OMAN MAANSA.
Kalle Palander ja Tanja Poutiainen ovat olleet upeita persoonia, sanavalmiita ja elämänmyönteisiä - nyt heihinkin näyttää iskeneen suomalaisen POLITIIKAN PIIRRE SELITELLÄ ja VÄHÄTELLÄ JÄLKIKÄTEEN ASIOIDEN TILAA. Tanja Poutiainen vähätteli jopa MM-kisojen merkitystä?
Kai heitä ETUOIKEUTETTUINA vähän hävettikin huono menestymisensä - siihen ei sentään Isojen puolueiden vallanpitäjät pysty.

Suomalaisten tulee herätä tajuamaan Jukka Leinon sanojen sisältö. Viimeisten vuosien aikan vallanpitäjät ovat nostaneet todella paljon palkkojaan ja keksineet uusia nimikkeitä puoluetuen lisäämiseen. Ja kaikkea tätä käytetään Mediassa lähinnä jälkikäteen todisteluun - jopa suoranaiseen valehteluun.

Samalla valtapuolueiden ehdokkailleen syytämät rahat nostavat mainosten hinnat esimerkiksi TV:ssä niin korkealle, ettei pienemmillä ole yksinkertaisesti varaa niihin. Sitten joku heidän kätyrinsä levittää huhua, että pienet on niin tyhmiä ETTEIVÄT TAJUA MAINOSTAA TV:ssä?

Yleensäkin äänensä kuulumaan saaminen on heikentynyt Suomessa - isot vievät puolueellisilla suhteillaan ja rahallaan lähes kaiken tilan! Vasta kun "paskat on housussa" kuunnellaan - niin kävi alppihiihtojoukkueen suhteen.
Seurasin tilannetta urheilupsykologina 90-luvulla läheltä - minut TULOKSIA SAANEENA TYÖNNETTIIN SYRJÄÄN, koskaen suostunut ottamaan minkään valtapuolueen, minkään puolueen jäsenkirjaa!!

Suomessa syyllistytään MENESTYKSEN SUHTEEN tavallaan MAANPETOLLISEEN TOIMINTAAN - PUOLUEIDEN PÄÄTTÄJIEN TAHOLTA - SIVUUTTAMALLA PÄTEVÄT ja tuloksia aikaansaaneet ihmiset tärkeiltä paikoilta. Lajit kärsivät, urheilijat kärsivät - ja ennen kaikkea kärsit sinä, KANSALAISENA , kun menestystä ei tule.


Takaisin