ROCK > KUSESSA!KUSESSA!

Ensimmäinen suomalainen Lennon-tyyppinen akustinen LP oli Veltto V:n KUSESSA (toki Pekka Streng on luettava toisella LP:llä ensimmäisiin) huolimatta siitä, mitä on joidenkin muiden piikkiin pantu.
Dave Lindholmin mukaan levy kaiken muun hyvän lisäksi sisältää suomalaisen pop-musiikin kaikkien aikojen biisin (KAUKO RÖYHKÄN mukaan Suomirokin kaikkien aikojen parhaimpiin kuuluu The VIRTASEN "Lolita").

LOVE Recordskin on Zum Teufel -firman kanssa kiitettävästi oivaltanut ko. merkkiteoksen puuttumisen CD:nä. Lisäksi sen TUOTTIVAT itse ATTE BLOM ja DAVE LINDHOLM, joka myös historiallisesti JUICE LESKISEN kanssa soittaa parilla raidalla rumpuja!

Manse-rock oli 70-luvulla ajatteleva ja tunteva liike. Siksi onkin mielenkiintoista, että huolimatta Juicen "politiikan vastaisuudesta" (toki hän kannatti minua aikoinaan presedentinvaaleissa) juuri Tampereelta tulee politiikan mielenkiintoiset persoonat! Mikään muu kuin Manse-rock ei ole tuottanut "rock&roll-poliitikkoja". Itse olen ennen kaikkea "roll-mies" ja ihmetellyt miksei tätä asiaa oikeasti mediasssa ja Suomen luovissa piireissä kunnioiteta enemmän?
Koko ajan päättäjätkin hokevat, että "pitäisi innostaa ihmisiä ja nuoria uurnille" - TEHDÄ POLITIIKASTA KIINNOSTAVAMPAA - mutta kun joku sen tekee HÄNTÄ MUSTAMAALATAAN JA HAUKUTAAN! Jopa jotkut vanhat perässä mukaan tulleet ystävät sortuvat tähän unohtaen kokonaan "oikean vihollisen"? Rokissakin on valitettavasti tuttu iskulause "koskaan et muuttua saisi".

Aloitin koko Manserokin poliittisen liikkeen - INDEPENTTINÄ! Jota olen ollut ja olen yhä - muut perässätulleet ovat selkeästi liputtaneet PUOLUEIDENSA NIMIIN! Silti minun kimppuuni hyökätään kun edelleen vain jatkan samaa "suomalaiskansallista ja kosmisuniversaalista" linjaani! Kunnioitan värikkyyttä ja erilaisia ihmisiä kuten aina olen tehnyt. En ole antanut periksi - enkä toitota muiden vanhoja fraaseja - sen voi kuulla jo KUSESSA-CD:llä kun se lopultakin kohta todisteeksi tulee!

Toisaalta Paul McCartney totesi John Lennonista: "Helppo meidän oli tulla perässä. Johnilla oli paljon vaikeempaa, KAIKKI KÄVI MEDIAA MYÖTEN SEN KIMPPUUN KUN SE HULLUNA MENI JOKA JUTTUUN EDELLÄ!"


Takaisin