ARKISTO > UUSINTA UUTTA POLITIIKKAA eli sarjakuvia ja rockiaUUSINTA UUTTA POLITIIKKAA eli sarjakuvia ja rockia

Kysytty on piirtäjiäni. Julisteet ja "Velho V." ja "Pertti Perisuomalainen" ovat Milja Saresvaaran (X-Virtanen) tuotantoa ja "Luutija" Heikki-Pekka eli Heinari Miettisen, Pahkeisen isän.
"U-tuubista" löytyy nyt Manserockin legendaarisin, hesalaistenkin soittama biisi "ELEKTRONINEN EXTAASI" sekä "Jeesuskin oli anarkisti", jota aikoinaan pidettiin rakkaudellisen Punkin "All you need is lovena"!
Eli "veltto" hakusanalla nettiin, pelkkää upeeta kamaa paria inisijää lukuunottamatta.
Omilla nettisivuillani on "ROCK"-kohdassa nyt autotallipromoversio biisistäni "Minulla on yhä Unelma" - sekä silmille että korville versioituna - Ugh! Kimppuun ja tiedät mitä mies meinaa.

Tekemisistäni on niin paljon "pupputietoa" puolueellisten levitteleminä, että suosittelen tutustumista tuotantooni. Ja parhaitenhan sen tietää mitä toinen on, kun tutustuu siihen mitä toinen luonnostaan "ulostaa". Ja ei kun nauttimaan - Puskii!
"KAPULAKIELINEN PILKUNRAKASTAJA" eli Pykälä-Eepos ilmestyi myös uudenlaisena runokirjana - sekä periaatteessa Salpausselällä julkaistiin uusin suomalainen voitonhymni, jossa mukana ansioituneita suomalaisia urheilijoita, kuten esim. soolokitarassa Tommi Evilä.


Takaisin