KIRJAT > Kapulakielinen PilkunrakastajaKapulakielinen Pilkunrakastaja

Pykälä-Eepos 2007

Kaksinais-, kolminais- ja MONINAISMORAALIN uusin pääteos ei ole saanut ansaitsemaansa huomiota mediassa. Toki "Uutisvuodossa" Hra Tervo käytti ilmaisua "Budjetinkehyksistä ja -raameista", joka selvästi osoitti miehen tutustuneen teokseen.
Edes Eduskunnan "kirjamyymälän" omistaja ei ole suostunut ottamaan teosta myyntiin, vaikka sen sisältämä materiaali on kokonaan syntynyt eduskunta-aikana ja kunnan valtuustojen istunnoissa.

Helsingin kirjamessuilla kansa jonotti nimmareita
uudenlaiseen ja ainutkertaiseen poliittiseen teokseen. Ilman iltapäivälehtimäisiä sensaatioitakin kirja myy - paitsi ettei sitä noteerata. On vaikea uskoa, että eräät mediamme, joissa lukee "sitoutumaton" oikeasti sitä ovat? Pikemminkin voisi alkaa puhua tiettyjen valtamedioiden MESSUISTA - esimerkkinä jo vaikka ensi vuoden Tampereen, jonka jokainen ajatteleva tietää, ettei kyse ole Tampereen eikä Suomen kulttuurin edusta vaan aivan jostain muusta ilmeisestä. Sääli että tänä aikana tästä rahan puolueellisuusta kärsivät kaikki - myös ne joilla sitä on - koska heille ei tiedoteta mitä rahallaan voisivat mielenvirkistykseksi ja hengennostatukseksi saada. Rikkaammat ihmiset tulevat tavallaan omiensa pettämiksi?

Runoteos virkamies- ja lakikielellä!

" Lykkäysehdotus johti
- lykkäyspäätökseen!

Toki ennen loppupäätöstä
varsinaista Lykkäystäkin
pitkitettiin..."

Kapulakielisyys muuttuu loppua kohti "kapulakurkkuisuudeksi". Kapula ei ole enää ryhmäkuritushuonemaisesti ja sadomasokistisesti poikittain sidottuna suun eteen vaan tungettu ja sisäistetty kurkkuun!
Tunnelma tiivistyy - Pykäläviidakko -Avanto - itse "Istunto" avataan!
Käy suoraan asian kimppuun - etsi MP ARVOKIRJAT OY netistä - ja nauti syvällisesti pinnallisesta!


Takaisin