2008 JUTUT > Jatkuvaa sikailua: VTTT eli Vaalilupausten Toteuttamisen TarkkailuToimisto/ Viim. paneeliJatkuvaa sikailua: VTTT eli Vaalilupausten Toteuttamisen TarkkailuToimisto/ Viim. paneeli

Olen antanut tämän jutun olla sivujeni alussa, koska sen todenperäisyys on koko ajan ajankohtaisempi eli asiaa. Pahin petos on ollut KESKUSTAN RUUAN ARVONLISÄVERON TUNTUVA ALENNUS! Vaalitaktisista syistä tämän "lupauksen toteutus" on siirretty 2009 vuoden loppuun, että kansa muistaisi vaalien alla asian. Samanlaisen kupla-näytöksen KEPU puhalsi edellisten vaalien alla ilmoille SÄHKÖNHINNAN LIEVÄLLÄ ALENNUKSELLA - vaikka heti vaalien jälkeen ministeri Pekkarinen on Fortumin hintasikailuun todistellut, ettei "hallitus voi sähkönhinnalle mitään"?

Tekstini alkoi viimeisten vaalitenttien ajalta:
"Aamulehti ei linjaansa muuta - viimeisestä paneelista se onnistui saamaan kanteen "piilovaikutuksena" kaikki istuvat kansanedustajat - vaikka jopa omista "puolueellisista" kannattajista koostunut raati ei heille hurrannut. Parhaat ablodit ylivoimaisesti sai kaiken sen "lupailusoopan" keskellä ehdokas Virtasen esittämä uusi elin, joka keskittyisi tarkkailemaan vaalilupausten toteuttamista "puolueettomasti" ja tieteellisesti - eli VTTT!"

Oireellista on, että kansanedustajat vasemmalta oikealle tukivat tenteissä toisiaan. Kaikki ulkopuolelta tuleva uhkaa heitä - ja valtamedia tuntuu tukevan vain heitä. Toki ihmiset sen tietävät, mutta aina se yllättää - toimittajien arvonanto.
Nytkin juontajat tykkäsivät "oppositiojutuista", mutta panivat lehteen lähinnä vain istuvien kansanedustajien moneen kertaan kuultuja latteuksia?
Ja kun yleisö - yllättävänkin hyvä - pääsi äänestämään, se totesi, että kyseisten edustajien valta, yleensä suomalaisen politiikan päätäntävalta on heikentynyt - ja median kasvanut!
Media ei kuitenkaan ota täyttä ota vastuuta tästä - vaan tukee näitä "silmänlume-höpinöitä" -ja samalla vaatii kiinnostavia keskusteluja!

Aamulehti ei mitenkään noteerannut voittoani nuorisovaaleissA - JA PERUSSUOMALAISTEN lähes 10 %:tia - miksi?

Aamulehti on "puolueettomuudessaan" itsensä paras TODISTAJA - mediasta tulee valitettavan helposti sekä SENSUURIN että VÄÄRISTELYN väline! Pahinta on, jos valtamediaan ei voi ollenkaan luottaa - toimittajien jutut varsinkin vaalien alla muuttuvat lähinnä MIELIPITEIKSI!

Oireellista on, että päätoimittaja (vastaava) M. Apunen siteerasi Pertti Timosen vaalitulosennustuksia - ja unohti mainita, että kyseinen "tutkija" on paatunut sosiaalidemokraatti! Hyi! Valtamedian temput osoittavat itsessään kuinka meitä rehellisempiä voimia pelätään! On aika näyttää!


Takaisin