ARKISTO > KEPULAIset naisetkinKEPULAIset naisetkin

On ollut hienoa nähdä kuinka KEPUlaiset perusarvoiltaan "kristilliset naiset" toimivat ja vanhanaikaisilla agraarileimoilla pyrkivät sumuttamaan ihmisiä - yhä 2000-luvulla. Kun fiksumman oloinen puoluesihteeri Korhonen keksi oivan keinon yrittää estää kansassa lopultakin aktivoituvan kyllästymisen valtapuolueisiin lisääntymästä - "niellään Perussuomalaiset"!
Järkyttyneet city-KEPUlaiset, esimerkiksi X-ministeri Tytti Isohookana-Asunmaa ja nykyministeri Mari Kiviniemi eivät osaa hokea muuta kuin "populismia" - että ikään kuin kansansuosiossa olisi jotain väärää?
Kun oma kannatus laskee ja vähenee vaali vaalilta on tyypillistä, että valtapuolueet alkavat syyttää - kansaa! Kun kaikki valtapuolueita suosivan median keinot on käytetty - kaikki ns. uskovaisiin menevä puoskaripsykologia tyhjiinpumpattu - ei jää muuta kuin syyttely!

Ja KEPU itse aloitti - heidän puoluesihteerinsä Korhonen meni paljastamaan, että PERUSSUOMALAISILLA on jotain mikä heiltä puuttuu - nouseva kansansuosio ja rehellisempi perus-alkiolainen ote politiikan tekoon. Nyt Kepulaiset "kansansumuttajat" huutavat kuorossa vanhaa mantraansa "populismista".

METALLICAN keikalla taisi olla 50 000 suomalaista kun stadionin ulkopuolellakin konsertista nauttineet lasketaan mukaan. Kukaan ei syytä pitkän linjan artisteja "populismista" - vaan KUNNIOITTAA HEITÄ SIITÄ ETTÄ HE TEKEVÄT SITÄ MITÄ IHMISET KAIPAAVAT!
Hyvä musiikki on harvinaista - kuten hyvät puheetkin ja puhujat. Pori Jazzin "poliitikkopaneliin" kaipasivat kansalaiset hyviä puhujia!
Minua ei oltu kutsuttu - tai Timo SOINIA - miksi?
Kaikkialla Suomessa näkyy "epätoivoinen PUOLUEKURISSA" pysyttäminen. Kesälläkin loma-aikaan eri tapahtumat SUOSIVAT VALTAPUOLUEITA - rahoituksen menetyksen pelossa!

Vanha sanonta "sen lauluja laulat, kenen leipää syöt" on erilaisten lähes korruptiomaisten puoluerahoitusten lisäääntyessä Suomessa tullut kivikovaksi todeksi. Kunnon protestihenkeä - suomalaisuuteen parhaimmillaan kuuluvaa itsenäistä mieltä - kaivataan näinä aikoina enemmän kuin koskaan!
Ja olen ylpeä siitä, että SAAN KOKEA AITOA POPULISTISTA SUOSIOTA ("kansalaisrakkautta") - sitä ei ole katkerille pelin valtapuoluepoliitikoille suotu!


Takaisin