ARKISTO > POLIITTINEN TIEDON HALVEKSUNTAPOLIITTINEN TIEDON HALVEKSUNTA

Helsingin Sanomat 30.7. on oikealla asialla - kun ingressissä oikein todetaan, että Suomessa tietokirjallisuus on "ahtaalla" - eli käännöstuet suunnataan nykyään niin, että ON KUIN HALUTTAISIIN EHKÄISTÄ UUDENLAISEN JA OMAEHTOISEN AJATTELUN SYNTYÄ!

JUTUSSA "TERRA GOGNITAN" KIMMO PIETIKÄINEN HÄMMÄSTELEE ESIMERKIKSI SITÄ, KUINKA SUOMESSA KUKAAN EI HALUNNUT KÄÄNTÄÄ DAWKINSIN MAAILMANMENESTYSTÄ, MUUALLA MILJOONIA MYYNYTTÄ "GOD DELUSION"-kirjaa, jonka sai T.G. suomennattavakseen - ilmestyen nimellä "JUMALHARHA".
ONKO NYT ALKANUT NÄIN SELVÄSTI NÄKYÄ SE, MISTÄ TUTKIJAT OVAT JO KAUAN OLLEET YKSIMIELEISIÄ, ETTÄ "USKONNON JA USKONNOLLISTEN MENETELMIEN SOTKEMINEN POLITIIKKAAN" ON HELPOIN KEINO - "TYHMISTÄÄ KANSALAISIA". JO PITKÄÄN SUOMESSA ON MEDIA AJAUTUNUT OTSIKKO- JA LÖÖPPIJOURNALISMIA KOHTI - JA VAADITTU SAMALLA POLIITTISTA KESKUSTELUA TÄRKEISTÄ ASIOISTA?
PM M. Vanhasen suullä: "En ole kieltänyt POLIITTISTA KESKUSTELUA"! HEI! Mutta kun sitä ei ole - kaikkialla VALE lisääntyy, suoranainen VALE, sillä mitä se on, kun on kaksi (2) vuotta VEDOTTU ENERGIAN KORKEAAN, ETENKIN SÄHKÖN SILLÄ, ETTÄ VESITILANNE ON HUONO - MUTTA NYT KUN ON SATANYT ENNÄTYSMÄISESTI VIIME SYKSYSTÄ JA VETTÄ TULEE ENEMMÄN KUIN KOSKAAN - TUKKUSÄHKÖ ON HALVINTA KUIN KOSKAAN POHJOISMAISEN PÖRSSIN AIKANA!
NIIN FORTUM - EI ALENNA HINTOJA, VAAN UHKAA KOROTTAA NIITÄ / MUKA EU:n vaatimuksesta!
FORTUM-ASIASSA JA SÄHKÖN HINNASSA JOKAINEN VOI TODETA MITÄ TASOA VANHASEN "POLIITTINEN KESKUSTELU" ON!
Media ei edes puutu asiaan (SYYLLISTÄÄ NIITÄ KORKEINTAAN JOTKA "EIVÄT OSAA KILPAILUTTAA NIILLÄ NÄENNÄISKIKKAILUILLA JOITA MUUTAMAT PIKKUSÄHKÖYHTIÖT TEKEVÄT") - MEDIA EI EDES PUUTU TÄHÄN TÖRKEÄÄN VALEHTELUUN - VAIKKA ITSELLÄÄN PÄÄMINISTERILLÄ - ON FORTUMIN OSAKKEITA!
JOPA HÄNEN OMILLA POJILLAAN HÄNEN OMAN TUNNUSTUKSENSA MUKAAN!
- ok - viinaa lisää suomalaisille, ja "kesä-lööppejä" niin EIVÄT HUOMAA?


Takaisin