ARKISTO > BUDJETIN KANSANHALVEKSUNTA / Moni-lapsilisätkin KEPUn asuntokeinotteluunBUDJETIN KANSANHALVEKSUNTA / Moni-lapsilisätkin KEPUn asuntokeinotteluun

On sanottu, että "ahne tulee lopulta niin ylimieliseksi, että laiskimmatkin heräävät näkemään - kuinka heitä on viety ja hyväksikäytetty". Ahneen ylimielisyys alkaa ilmetä aina vain moraalittomampana kotiinpäinvedon härskiytenä. Karmaisevin esimerkki tästä alkaa olla KEPU Mauri Pekkarisen johdolla, joka vielä yhteiskuntatieteilijänä syyllistyy oman koulutuksensa härskiin väärinkäyttöön - ajamalla yhteisen yhteiskuntamme sijasta ainoastaan oman puolueensa ja sen tukijoiden asiaa.

Reilut vuosi sitten Pekkarinen Fortum-kavereineen hoki, kuinka sähkön hintoja oli pidettävä kuivuuden takia niinkin korkealla. Sähkön hinnan alennukseen hän lupaili sateiden lisäksi myös OIKEAA KILPAILUA, että FORTUMIN monopoli saataisiin murrettua - ja hän myös lupasi puuttua OPTIO-OHJELMIIN! Mitään näistä ei hänen KEPUnsa ole toteuttanut.

Ja KOKO VUODEN ON SATANUT - mihin normaali kuluttaja enää voi uskoa? "Vale" ja "valehtelija" -sanat on palautettava suomalaiseen poliittiseen kielenkäyttöön!

Kylmässä ja laaja-alaisessa Suomessamme sähkö ja muu energia ovat VÄLTTÄMÄTTÖMYYSHYÖDYKKEITÄ - jokainen on niistä riippuvainen!

Mauri Pekkarisen johdolla näillä asioilla on alettu KEINOTELLA ENTISTÄ ARMOTTOMAMMIN! Jokainen suomalainen maksaa sähkön hinnassa turhien johtajien ja hallintoneuvoston takia, johon kuuluu tunnettuja kansanedustajia, optio- ja osakekeinottelun takia SATOJEN PROSENTTIEN YLIHINTAA SÄHKÖLASKUSSAAN!
Pörssihinta on ollut monia kuukausia halvempi kuin koskaan 2000-luvulla, mutta nimenomaan keinottelun - ei ilmastomuutoksen takia - vaikka jotkut sinisilmäiset "lähinnä tällä tulevalla hinnankorotuksella ostetut" liian vihreät niin luulevatkin! (Minä vastustan - niin ilmastonmuutosta, sademetsien hakkamista kuin läheisen "valtameremmekin" saastuttamista, mm.)

Sitten Pekkarinen vielä kehtaa hymy naamallaan julistaa ministeriaitiosta, "ettei hallintoneuvostolla ole valtaa päättää sähkön hinnasta"! (samaan aikaan esim. pääministeri Vanhasella on osakesalkussaan Fortumin "supertuottoisia" osakkeita, joita hän on oman todistuksensa mukaan hankkinut myös lapsilleen).

Kaiken kukkuraksi MAURI PEKKARINEN TULI ESIIN MUKA VASTUSTAEN KATAISEN ENERGIAVEROEHDOTUSTA - joka siis lisää entisestään välistävetäjien eli OPTIO- ja OSAKEKEINOTTELIJOIDEN VOITTOJA TAVALLISTEN KANSALAISTEN JA PIENYRITTÄJIEN KUSTANNUKSELLA!
Suuryritykset ja maaseutuyrittäjäthän saavat JO ENERGIANSA HUOMATTAVASTI HALVEMMALLA!
JA NYT PEKKARINEN HALUAISI LOPUTKIN KEPULAISISÄNTIEN ENERGIALASKUT MUIDEN MAKSETTAVAKSI! Ei hän muista välittänytkään - mutta "ne heikommin pärjäävät, traktoreita välttämättä tarvitsevat maalaisyrittäjät"
(todellisuudessa härskeimmin kyseisiä "energiaetuja" käyttävät KEPUn maalaisserkut, joilla koko suku ei aja ainoastaan traktoreitaan vaan kaikkea mikä liikkuu - melkein kokonaan jo nytkin veronmaksajien kustannuksella)

JA näillä tiloilla ON TILAA TEHDÄ LAPSIA! Ja KEPUn tutkijoiden mukaan "useammat lapset tulevat kalleimmiksi" - jolloin ISOIMMILLE PERHEILLE ON VERONMAKSAJIEN MAKSETTAVA "EXTRA-ETUA"! Todellisuudessa ENSIMMÄISET LAPSET "tulevat kalleimmiksi" - ja se, että lapsilisät olisivat ensimmäisestä ja toisesta lapsesta suurempia antaisivat useammalle naiselle paremman mahdollisuuden hankkia lapsen -lapsia!

LAPSILISÄT JA ASUNTOKEINOTTELU?

Kun ehdotin aiemmalla eduskuntakaudellani LAPSILISIEN "ETUPAINOTTEISUUTTA" - että opiskelijat ja lapsia haluavat vähäosaisemmatkin uskaltaisivat rohkeammin lapsenhankintaan, niin KEPUa lähelläolevat kellokastoimittajat hyökkäsivät minua vastaan, syyttäen minua Kiinan mallista?

Taisin osua liian arkaan paikkaan totuuden suhteen, sillä ilmeisesti se on sittenkin totta, mitä jotkut fiksummat toimittajat aikoinaan ovat vihjanneet, että monilapsisten perheiden lapsilisät sijoitetaan suoraan kaupunkiasuntoihin - ja tämä on ollut yksi lisääntyvä keinottelun muoto, joka on nostanut asuntojen hintaa varsinkin pääkaupunkiseudulla.

Juuri tätä asiaa on haluttu salata - mihin asuntonsa omistavien maalais-kaupunkilaisten lapsilisät menevät. NYT KEPU
NYT KEPU - NYT KEPU -
"tyhmän ylimielisessä ahneudessaan" paljastaa KOKO PELIN! Eli 3:nesta lapsesta eteen päin - LAPSILISIÄ KOROTETAAN!
JA KAUPUNKIEN TOISEN ja kolmannen OMISTUSASUNNON VEROTUKSESTA PYRITÄÄN EROON!

Eli kaava on sittenkin totta: 1. KEPUlaistyyppisen maalla-asumisyrityksen ja sen kustannukset maksavat veronmaksajat. 2. Suuret perheet on mahdollista hoitaa näillä tiloilla, ostaa lapsilisienkin lisätuotolla kaupunkiasuntoja lapsilleen (jotka voivat ajella autoillaan "maatalousyrityksen piikkiin")- ja tietysti keinotella näilä asunnoilla.
(Jokainen täysjärkinen tajuaa, että useammat lapset tulevat monin tavoin halvemmaksi omistetuilla kotitiloillaan - kuitenkin lapsilisät senkun suurenevat, jolloin valtio ja veronmaksajat ikään kuin etukäteen maksavat sekä tulevat opiskelut että keinotteluasunnot).

Ai niin - kaupunkiasunnon sähkölaskut voi myös "vähentää" - panna muiden piikkiin - ja ostaa niilläkin rahoilla lisää Fortumin-osakkeita! Että tähän suuntaan Suomi?


Takaisin