ARKISTO > HOITAJIEN PUOLESTAHOITAJIEN PUOLESTA

Me kaikki vanhenemme ja sairastumme aika ajoin. On ensiarvoisen tärkeää, että kaikille meille löytyy asiantuntevaa hoitoa kun sitä kipeästi tarvitsemme. Siksi hoitoalojen houkuttelevuutta on lisättävä - myös ansaitusti kunnon palkankorotuksin!
Kaikeksi onneksi hoitoaloilla työskentelee vielä monia hoitajia, jotka kokevat hoitoalan edelleen "kutsumustyönä". Kiitos heille siitäkin.

On vastenmielistä, että hoitoalan ihmisiä on ALETTU SYYLLISTÄÄ MAAN HALLITUKSEN JOHDON TAHOLTA! Samalla lailla Pääministeri SYYLLISTI KULUTTUJIA liiasta sähkönkulutuksesta - vaikka varsin hyvin tietää, että SUURTEOLLISUUS ON SE VARSINAINEN ENERGIASYÖPPÖ! Ja että asumme EU:n pohjoisessa kolkassa, jossa energiaa tarvitaan luonnostaan enemmän jo pelkästään etäisyyksien ja lämmön takia.
HOITAJIEN SYYLLISTÄMINEN ON HÄVYTÖNTÄ! Sillä päävastuullinen on Hallitus - ja ennen kaikkea KOK katteettomien vaalilupaustensa takia.
Täytyy vain toivoa, ettei maan MEDIA ALA HALLITUKSEN KOVAN LINJAN JUOKSUPOJAKSI?
Joten hoitajien on syytä varautua kaikenlaisiin "parjauksiin" ja tahallisiin panetteluihin. Tärkeintä on kuitenkin MEIDÄN KAIKKIEN KANNALTA SE, ETTÄ HOITAJAT JOTKA LOPULTAKIN OVAT ROHKEASTI NOUSSEET ASIAANSA AJAMAAN - ONNISTUVAT!


Takaisin