2008 JUTUT > PUHEENTAPPAJAT eduskunnassaPUHEENTAPPAJAT eduskunnassa

On mainostettu, että eduskunnan puhekulttuuri on parantunut. Itse lähes puhumisen ammattilaisena voin todeta, että päinvastoin - se on lähes kuollut. Salissa ei enää puhuta kuin nimeksi TV:n ollessä "päällä" kyselytunnilla. Ja silloinkin PUHEMIES SUOSII "helppoja ratkaisuja", eli ei anna opposition pienemmille puhevaltaa juuri lainkaan.

Pahempi puheenkuolettaja on kuitenkin varsinkin parin vihreän naisen ja joskus PM:nkin suosima "fasistisen metodin" käyttö - eli tehdään toisista puhujista ja kysyjistä "tyhmiä" tahallaan vääristämällä ja väärinymmärtämällä heidän esittämänsä asia. Varsinkin halutaan saada MUUT VAKUUTELLUIKSI, ETTÄ "tätä puhuja mukamas tarkoitti".

Samalla kyseinen vääristelijä yleensä näyttelee "tuohtunutta" (kerätessään omalle "suvaitsevalle" maailmankatsomukselleen irtopisteitä).

Kun TV-kamerat sulkeutuvat eduskunta lähes "vaikenee". Vaikka toisaalla korostetaan, että "parlamentti" tarkoittaa kielistä käännettynä "puhe-paikka" - niin sitä eduskunta ei enää ole. Puhekulttuuri on suorastaan romahtanut!

Tärkeä osatekijä on muutaman "mamma-metodin" eli pahimmillaan "FASISTISEN METODIN" käyttäjän suoranainen terrori. Eli he jatkuvasti mitätöivät, vähättelevät ja vääristävät toisten edustajien puheita tavalla, josta kasvatuspiireissä tiedetään, että - se on tärkein masennusta aiheuttava tekijä lapsissa ja nuorissa - myös pitkälle syy skitsofrenian.

Esimerkiksi huumorin käyttö puheiden elävöittäjänä on lakannut lähes kokonaan - koska huumorista on niin "helppo ottaa nokkinsa". Siksi meitä monialaisesti HALLITSEVAT LOUKATUT PIKKU SIELUT (tai oikeammin loukattua NÄYTTELEVÄT pikku sielut).

Kun varsinkin eräiden vihreiden naisten tapa - vanhanaikainen perinteinen "lapsen hulluksi tekevä" kasvatusmetodi - jyrää salissa, monet kokevat turhaksi ja kiusalliseksi edes puhua mistään asiasta syvällisemmin. Ja tämä menon malli on varmaan myös osaltaan syy siihen, että fiksumpia naisia on yleensäkin alettu pitää huumorintajuttomina ja "heikompaan näyttelevinä" pyrkyreinä.

Hivenenkin syvällisempi keskustelu mahdollistaa keskusteluun pyrkivän puhujan leimaamisen. Vihreille ja ainakin ennen aikaan RKP:lle kyseinen tapa on ollut tapa hankkia valtaa. Muut eivät jaksa toistuvia "väärinymmärryksistä" johtuvia syytöksiä - antavat mielummin asian olla! Pelikenttä jää asiosta "tuohtuville vääristäjille", koska "tuomaritkin ovat puolueellisia" - hajoita ja hallitse koskee ja hajottaa siis ihmisten mieltäkin! (Mielenkiintoista on, ettei esim. kristilliset käytä ollenkaan kyseistä metodia, vaikka heille luulisi sanankäytön olevan tässäkin mielessä helppoa).

Pahinta on se, että nämä muutamat toisten leimaajat ja puheenvääristäjät ulottavat "kiihkeydellään" ja suhteillaan valtansa mediaankin, koska ova metodillaan nousseet puolueissaan huipulle.

Ehkä tässä onkin se kauan etsitty syy sille, miksi esimerkiksi fiksummat nuoret miehet vierastavat varsinkin vihreitä - sillä KUKA JAKSAISI AIKUISENA "HULLUKSI TEKEVIÄ KIELIPUOLIA LOUHI-MAMMOJA"?

Samalla tämä pitkään jatkunut perverssi ja sairastuttava vallankäyttötapa on johtanut niiden "halveksuntaan", jotka ovat Suomen maailman kärkeen monissa asioissa nostaneet eli jatkuu osiossa - "Suomalaisille Peikoille nauraminen".


Takaisin