2008 JUTUT > SUOMALAISTEN ARVOJEN HYVÄKSIKÄYTTÖ ja KIITTÄMÄTTÖMYYSSUOMALAISTEN ARVOJEN HYVÄKSIKÄYTTÖ ja KIITTÄMÄTTÖMYYS

Ruotsalaiset ratkaisivat "kieliongelman" kätevästi - he kitkivät satojen vuosien aikoina suomen kielen "virallisuuden vaaran" maastaan. Ilman systemaattista suomenkielen vainoa suomenkielisiä olisi Ruotsissa varmaan 10%.

Menetelminä käytettiin niin tavallisen kansan kuin viranomaisten painostusta ja halveksuntaa ja pappien käännytystyötä, sillä suomen kieli oli "perkeleestä". 1600-luvulla Vermlantiin muuttaneita savolaisia ja itä-hämäläisiä painostettiin alusta asti muuttamaan kielensä. Viimeinen taipui - 1965!

Suomi on maa, joka antoi naisille (jossa naiset saivat) ensimmäisenä äänioikeuden maailmassa. Samalla myös kaikki miehet asemastaan huolimatta saivat äänioikeuden!

Missään päin maailmaa kielivähemmistöllä ei ole niin hyvät ja etuoikeutetut oltavat kuin Suomessa ruotsinkielisillä - jopa YLEn aalloista laskentatavsta riippuen tällä n. 5% väestöllä on hallussaan 16 - 22%!

Ja nyt tulee kysymys: Miksi suomalaisia jatkuvasti syytetään "rasisteiksi ja naisten pahoinpitelijöiksi"?

Eikö päinvastoin pitäisi kuulua joskus "kiitostakin" - miksei esimerkiksi KUKAAN RUOTSINKIELINEN NÄYTTÄVÄSTI JA NÄKYVÄSTI NOUSE - JA TUOMITSE RUOTSIN KIELIPOLITIIKKAA - JA REHELLISESTI SANO, ETTÄ SUOMI ON ESIMERKKI KIELIPOLITIIKASSA KAIKILLE POHJOISMAILLE!?

Toki Suomellakin on puutteensa, mutta jatkuva epärehellinen "Suomen halveksunta" vain sisäpoliittisista syistä on jopa epäisänmaallista ja "maanpetoksellista" toimintaa kun väärää tietoa levitetään ulkomaailmaan!

Suomalaisuuden lähettiläiksi valitaan nykyään ihmisiä, jotka ovat "Suomen kuvaa maailmalla vääristävistä" puolueista. Täten ne pyrkivät hankkimaan itselleen valtaa - etenkin maahanmuuttajien ja nuorison keskuudesta - asenteella "Suomi on paska maa"!

On tavallaan ihmeellistä, että oikeistohallitus on ottanut helmoihinsa pahimmat Suomi-kuvan likaajat?

Vielä kerran kysyn - eikö "paljon saaneista" suomenruotsalaisista todellakaan löydy "munaa puolustaa isänmaataan" - kehua sitä? Ovathan suomenruotsalaiset olleet ansiokkaasti rakentamassa Suomen erinomaisuutta. Kyllä jokaisen RKP:läisen luulisi tajuavan, kuinka kansalaisten yleisarvostus nousisi - kun joku kunnolla sanoisi ja toteaisi sen totuuden, että "Ruotsi on hävinnyt inhimillisyys- ja innovaatiotaistelun siitä yksinkertaisesta syystä, että se on sortanut ja yhä sortaa suomenkielisiään"!

Ja koskakohan koittaa se aika, että valtapuolueet Suomessa tajuavat, kuinka heille on vuosikymmenet naurettu selän takana. Heitä on viety ja käsitelty kuin "tyhmää peikkoa saduissa" - kahdella kotimaisella.

Vielä kerran - eikö olisi AIKA JO NÄYTTÄÄ, ETTÄ ON OLLUT SEN ARVOINEN MITÄ ON SAANUT!


Takaisin