2008 JUTUT > Poliittinen Petosvuosi 2007Poliittinen Petosvuosi 2007

"Petos" on rankkuudestaan huolimatta oikea sana kun katsotaan mitä valtapuolueet lupasivat kansalle ja kansalaisille perusasioiden suhteen: RUOAN HINTA TULEE PUTOAMAAN!
SÄHKÖN JA ENERGIAN HINTA EI NOUSE - JOS SATAA!

Ja koko kesän melki satoi - muut pohjoismaat myivät sähköä polkuhintaa, mutta ei Suomi! FORTUM TEKI JÄTTIENNÄTYSTULOKSEN! Ja nostaa heti hinnat vuoden alusta MITENKÄÄN KOMPENSOIMATTA!
JA SE KEPUN TÄRKEIN LUPAUS - RUUAN ALV:n ALENNUS - PASKAT!

Ehdotin vaalilupauksena VTTT-virastoa eli "vaalilupausten Toteuttamisen Tarkkailu Toimistoa"!
Pahin tapahtui YLEISELLÄ TASOLLA! KAIKKI PERINTEISET ENERGIAVERONKOROTUKSET TEHTIIN VETOAMALLA "ilmastonmuutokseen"!
Kukaan ei uskaltanut sanoa ääneet, että ne tehtiin, koska omistajien VOITOT PUTOSIVAT JA PUTOAVAT LÄMPIMÄN TALVEN ANSIOSTA!

Ja mitään ei tehty sen eteen, että Suomi olisi huomioitu "pohjoisena, kylmänä ja isojen välimatkojen maana" - EU:n kuuluisi tältä pohjalta antaa suomalaisille erityisedut energian suhteen. Mutta ei mitään - kulutukseen nähden Suomi on maa, jossa kaiken lisäksi "muut tahot" vetävät koko EU-alueella eniten välistä - ja VÄLTTÄMÄTTÖMYYS HYÖDYKKEESTÄ?

Ja KEPU vannoi nimen omaan RUUAN EUROOPPALAISEN KALLEUDEN TAKIAKIN pudottavansa ruuan arvonlisäveroa! Päinvastoin ruuan hinta nousee, ja ns. maatalousyrittäjille MAKSATETAAN VALTIOLLA HEIDÄN ENERGIANSA KULUTUS - myös LASTENSA CITY-AUTOILU!
Harvoin koko kansaa on petetty yhtä systemaattisesti, sillä nämä petokset KOSKEVAT ja KOSKETTAVAT jokaista - ja tuntuvat pahimmin vähäosaisten kukkaroissa. Kaikki mitä tiputellen saatiin menee näihin "yleiskorotuksiin" - eikä riitäkään!

Hävettää jopa oppositiossa päättäjien puolesta - heräisit ja herättäisit naapurisikin näkemään missä mennään ja kuka "käskyttää"!


Takaisin