2008 JUTUT > KULTTUURIMINISTERI WALLIN KUNNOSTAUTUIKULTTUURIMINISTERI WALLIN KUNNOSTAUTUI

Näin Vapun jälkeisissä tunnelmissa kun on tunteita ja muutakin purettu - kannattaa muistaa, että eduskunnan "sex-skandaali" saavutti tyhmyytensä huipun - ei HS:n kuvagalleriassa - vaan kun ruotsinkielisten Suomen kulttuuriministeri Stefan Wallin kertoi AAMU-TV-3:ssa 29.1. Lauri Karhuvaaralle ja meille suomalaisille että: "EIVÄT KAKSIMIELISET VITSIT OLE HAUSKOJA"!

VALTAPUOLUEIDEN AHDASMIELISYYS RKP:n avulla on todella saavuttanut huippunsa. Mutta ei kai se osa kansasta, joka ei tätä tajua, voi herätäkään? Tai sitten joku tosissaan haluaa elämää - ilman kisailua, flirttiä, huumoria - vallanpitäjät! Hävetkää - ja ministeri Wallin saisi erota suomalaisten huumorintajua halveksivana "Fack Förening-tosikkona"

"Sexual harassment"- käsitteen suhteen mentiin pieleen jo suomennuksessa. Oikein käännettynä kyse on "vainoamisesta ja ahdistelusta". Nykyinen "häirintä" on lainkäytännöllisesti yksinkertaisesti - aivan liian ympäripyöreä käsite.

Tutkimukset ovat todistaneet, että miesten seksuaaliset nautinnot tulevat pitkälti silmien kautta! Miehet katselevat kuvia, ja eläviä naisia, kiinnostuneemmin kuin naiset miehiä.

Miehet ovat hyvin "katsekeskeisiä", joten SEKSUAALISENA HÄIRINTÄNÄ voi varsinkin - esimerkiksi eduskunnassa - pitää sitä, että NAISET OVAT ALKANEET HÄIRITÄ MIEHIÄ AINA VAIN - äitini Maijan sanoin - "rivommalla" "houkuttelevammalla" PUKEUTUMISELLAAN?

Kun puhutaan tasa-arvosta seksuaalisuuden yhteydessä, on miehiä enemmän ja enemmän alettu jopa lainsäädännöllisesti sortaa. Tämä ei ole Suomessa kunnon naisten etu - missään nimessä.

Toki löytyy aina pieni joukko miehiä, joiden jutut "lyövät yli", mutta parempi sekin kuin pikku hiljaa koko suomalaisen miehisyyden kieltäminen - "häiritsevänä"!

Ruotsinsuomalaisissa miehissä Jörn Donner tuntuu olevan yhä virkistavä - ja ainut poikkeus?


Takaisin