2008 JUTUT > NUORET - anteeksi MEDIAN PUOLESTANUORET - anteeksi MEDIAN PUOLESTA

Nuorille on kerrottu, että "diktatuuri vääristää historiaa" - ja ilmeisesti esimerkkinä siitä TV-2 lähettää "Kohtauspaikka: luokkakuva" -ohjelmaa, jossa pyörii ajankohdan uutisnauhoja.
Vuosina 1994-96, joista viimeisin jakso kertoi Meurmanneineen, todellisuudessa poliittisesti ylivoimaisin nuoriso-ilmiö oli jatkuvasti Mediassa ollut "Veltto" Virtanen - jonka on todettu innostaneen sekä tavallisia että syrjäytyneitäkin nuoria politiikkaan - eikä suinkaan Esko.

Mielenkiintoista oli se, että aikoinaan varsinkin Hufvudstadsbladet ja kaksikielinen nuoriso innostui "kunnon pelihuumorista". Olen saanut yllättävää palautetta ko. taholta - vaikka olen uskaltanut tiettyjä "ylilyöntejä" kritisoidakin.

Kuitenkin tässä nuorille ja aikuisillekin nuorista kertovassa ohjelmassa "tärkeinä muistikuvina" ko. ajalta pyöri vain Esko Ahoja ja Paavo Lipposia - ikävämmällä tavalla ei voi ihmisiä - varsinkaan nuoria pettää kun "stalinistisesti valehtelemalle heille MITÄ ON MUISTETTAVA".
Ei ihme, että suomalaiset masentuvat ja vetävät viinaa ja pillereitä - meidät - sinut ja minut PAKOTETAAN MUISTAMAAN "VÄÄRIN" - vaikka kanavia riittäisi kyllä oikeiden tietojen - ja vielä KIINNOSTAVIEN - esiintuomiseen!

Huh! Joskus tuntuu kansan EDUSTAJANA, ettei tässä kusetuslandiassa haluaisi enää eläkään. Toisaalta muuallakin on "musta magia" voimissaan. Vallanpitäjät eivät halua luopua vallastaan - ja valta on sitä, että saa nykyään pienessä maassa valvoa kaikkia kanavia - aina sähköjohdoista "taivaisiin"!
Isoveli ja -sisko ei ainoastaan valvo vaan "systemaattisesti valehtelee" elämästämme. Ja nyt kun se todella eri välineidenkin kautta voisi - aueta.


Takaisin