2008 JUTUT > SEKSIÄ häiritsevästiSEKSIÄ häiritsevästi

SEKSUAALISUUS HÄIRITSEE - oudot "kevättuntemukset" ahdistavat- jne...

Ihmetyttää fiksumpien naiskansanedustajien "kiltteys" muutaman ei ainoastaan seksistä vaan "julkisuudesta häiriintyneen" kanssa-siskonsa suhteen. Luulisi, että naiset uskaltaisivat puolustaa sekä omaa että miesten kunniaa - sen sijaan että KAIKKIEN NAISTEN äänitorvena toimii muutama "häiritty" SYVÄKURKKU? Tai ehkä paremminkin, ettei vaan olisi seksistinen, tuskin edes kielellä LIPAISEVA?
Puhumattakaan että edes joku "avustajista", jotka monet pelkästään nuoruuttaan punastelevat KARISMAATTISTEN JA charmikkaiden miesedustajien tuntumassa, osoittaisi sen, että heidät on valittu eduskuntatyöhön - fiksuuttaan?

On säälittävää, ettei oikeuteen uskalleta poliittisen taktikoinnin takia vetää Isoa Mediaa, jolloin nämä syväkurkutkin joutuisivat - puheistaan vastuuseen. On uskomatonta, että Suomessa voi leimata kenet tahansa - ilman että media joutuu paljastamaan lähdettään!
Tietysti media päättää KENET SE HALUAA LEIMATA!

Siksi monet leimatut "jäävät vain nuolemaan haavojaan", koska ei haluta - ENEMPÄÄ SUUTUTTAA ISOA MEDIAA - kas kun VAALIT ON TAAS JA PIAN EDESSÄ!
Suomessa on meneillään HÄPEÄLLINEN ASIA - ja vielä kerran ihmettelen, ettei TASA-ARVOISISTA JA MUUTENKIN ARVOISISTA KANSANEDUSTAJANAISISTAMME LÖYDY - MIESTÄ? - PUOLUSTAMAAN DEMOKRATIAN JA IHMISARVON TÄRKEIMPIÄ SAAVUTUKSIA!


Takaisin