2008 JUTUT > NETTI-SENSUURI-MIELENOSOITTAMISTANETTI-SENSUURI-MIELENOSOITTAMISTA

Kun lukee mitä "nettiguru" viher-J. Kasvi sanoi mielenosoittajille HS:n mukaan, ei voi kuin ihmetellä millä tasolla Suomessa nykyään "älyllisyys" ns. paremmissakin piireissä pyörii?
HS:n mukaan kansa hurrasi tietylle Kasvin ylipitkän puheen virkkeelle - jossa oli mediasta tutut yksinkertaistukset eli ITSESTÄÄNSELVYYS-lässytykset - JOTKA ON TODETTU MONISSA LAPSIPROSTITUUTIOTA JA lasten hyväksikäyttöä käsitelleissä ohjelmissa - jopa amerikkalaisissa sarjafilmeissä.

Helsinki on uusien tutkimusten mukaan luovuuden "boheemiasteikolla" Euroopan peränpitäjä - jopa Tampere on selvästi edellä. Että se siitä Helsingin mieltäänosoittavasta "nettiälymystöstä" (vaikka oikealla asialla osaltaan olivatkin): Ilmeisesti joillakin meistä pitää niin kiirettä netissä, ettei ehdi itse ajatella (luovasti) ollenkaan kaikilta niilta sanoilta, ikoneilta ja kuvilta?
(P.S. Jyrki on kyllä oikeesti fiksu mies, mutta joutuu vihreänä miehenä hallitusvastuun takia "lässyttämään" puolueestaan johtuen liian "city-akkamaisesti".
Minulle eräät "kasvikset" buuasivat kun aloin "kyseenalaista typerää lapsipornon ja sensuurin rinnastamista "zeniläisellä paradoksilla" ja syvemmällä historialla". Tajusivat kai opposition ja hallituksen edustajan eron heti alkuunsa - ja yrittivät tehdä minusta raukkamaisesti syyllisen epäselvään ilmaisuun - ja onnistuivatkin HS:n myötämielisellä vihernuoleskelulla - vaikka koko asetelma oli suoraan Suomineidon ahterista!

Ja kun katsot "buuaus-kohtauksen" Youtubesta - katso myös seuraava "kyltti-pätkä", jonka TV-4 nauhoitti - onneksi - niin tajuat vähän missä mentiin - toivottavasti.

Hämmästyin todella ko. mielenosoittajien ASENTEELLISUUTTA ja ironian tajuamattomuutta - toki kun kävin henkilökohtaisesti muutamaa tapaamassa, löytyi luovempaakin porukkaa. Onhan tutkimuksissa todettu, että lapset lukioiässä "mustavalkoistuvat" - tulevat "ehdottomiksi". Tämä ehdottomuus jatkuu monella opiskeluaikaan, pilaten sen monin tavoin. Pahimmillaan kyseinen asenne muistuttaa yksisilmäistä PUOLUEELLISUUTTA, josta jo kansanrunoutemme osaa varoittaa! Ja on jotenkin psykologisesti loogista vihreiden "epäpoliittista historiaa" ajatellen, että pahimmat "uskonvahvistus-änkyrät" löytyvät heidän rivistöistään.

Pahimmillaan puolisokea kyttösilmäisyys johtaa muiden "ampumiseen noidannuolilla" - eli puolustellaan (puolue) omaa asennetta esimerkiksi olemalla kuuntelematta "toisia"; kuullaan "tahallaan väärin"; vääristellään ja perversoidaan "toisten" sanomia ja jopa varastetaan "omille" parhaat palat muitten jutuista.

Tätä "tempuilua" eivät kuitenkaan monet harrasta, yleensä vaan pahimmat mielipidejohtajat. Tutkimuksissa on todettu n. 5% joukko, joka "vie fiksumpiakin" perinteisillä kusetuksellaan. Huh! Netti on kuin verkoittunut jumaluus, joka sallii pahimmatkin "puoskarit" profeetoikseen. Sen kun tajuaa, niin "informaatiotulva helpottaa"

Tieto (informaatio) lisää tuskaa ja ahdistusta, mutta onneksi, kun sitä saa kunnolla eri lähteistä niin aistit alkavat aueta? Tässä mielessä, hyvässä mielessä - toivottavasti sinunkin mielestäsi - totuus tekee, jollei vapaaksi, niin ainakin VAPAAMMAKSI.


Takaisin