2008 JUTUT > Näytöstä AUTOLLANäytöstä AUTOLLA

7 PÄIVÄÄ soittaa minulle kiihkeänä: "Olet törmännyt lapsiperheen autoon, puskuriin, vaimo on sitä mieltä, että KORTTI POIS jne..."
Kysyin: "Onko asiasta nostettu joku oikeusjuttu, tai poliisit olleet jossain paikalla, tai asia sovittu, tai...kuka, mitä, häh? Asia kuulostaa harvinaisen yksipuoliselta väitteeltä?"
"Ei ole", vastaa toimittaja - joka silti ilmeisesti pitää minua "kiihkeän perheenäidin TODISTUKSEN? mukaan jonkin sortin syyllisenä - olenhan kansanedustaja?

Kerroin tapahtuman luonteen ja kulun, ja kerron sen tässsäkin:

En törmännyt kehenkään, ei tullut jälkiä, ei tapahtunut oikeastaan mitään - vaikka olisi pitänyt tapahtua! Yritin "auttaa" kyseistä äitiä, sillä hän pakkasi lapsiaan ja tavaroita autoon - MIEHEN ISTUESSA AUTOSSA JOKA OLI PARKKEERATTU NIIN ETTÄ SEN PERÄ OLI SEURAAVAssa RUUDUSSA - JA SAMALLA HEIDÄN AUTONSA NOKAN EDESSÄ OLI n. 1,50 - 2 metriä tilaa!

Auto oli ahtaassa paikassa Tampereen Hämeenkadun päässä "suunnilleen Tuulensuun Laboratoriokeskuksen edessä", jossa on bussipysäkin takana 2 auton mittaripaikat!!!!

Ajoin autoni kyseisen "perhenäytelmän" taakse poikittain - lapsia varoen hiljaa, että äiti sai tilaa pakkaamiselleen.
Sitten hain lipukkeen mittarista ja NÄYTIN RATISSA ISTUVALLE ISÄLLE SEKÄ KÄSIMERKEIN ETTÄ KOVAA SANOEN: "Edessä on tilaa näin paljon - siirrä autoasi eteenpäin omassa ruudussasi että vaimosi saa lastenvaunun helpommin perästä!"
MITÄÄN EI TAPAHTUNUT!!
VAIMO SAI LAPSET AUTOON, joten aloin VEKSLATA OMAA AUTOANI RUUTUUNI, JONKA TAKANA OLI VIELÄ PUU!
KUN SAIN AUTONI RUUTUUN, TÖKKÄSIN HIVENEN EDESSÄOLEVAN AUTON - EN PUSKURIIN - VAAN VETOKOUKUN PÄÄHÄN - MERKIKSI RATISSAISTUVALLE MIEHELLE ETTÄ:
"SIIRRÄ NYT HYVÄ MIES SITÄ AUTOASI ETTÄ VAIMOSI MAHTUU HELPOMMIN SAAMAAN LASTENRATTAAT AUTOON" - VAIMO KOKOSI JUURI RATTAITA - MITÄÄN EI TAPAHTUNUT VAIKKA VETOKOUKKO OLI PITKÄLLÄ RUUDUSSANI, JOTEN PERUUTIN AUTONI TAKANA OLEVAAn PUUHUN LÄHES KIINNI, ETTÄ ROUVA MAHTUU LAITTAMAAN VAUNUT AUTOON!
KOKO AIKANA MIES EI AUTTANUT VAIMOAAN TAI SIIRTÄNYT AUTOA - PAIKKA ON TODELLA AHDAS, MUTTA EDESSÄ OLISI OLLUT TILAA "VAIKKA KUINKA", KOSKA EI KOKO AIKANA EDES BUSSIA NÄKYNYT MAILLA HALMEILLA!

Palkaksi siitä, että odottelin lasten lastaamista, pyrin hienotunteisesti vihjaamaan miehelle, että voisit auttaa vaimoasi ja siirtää autoasi eteen päin lastaamisen helpottamiseksi SAIN SATIKUTIA - ei kai sitten kannata puuttua "toisten perheiden asioihin", varsinkin kun juttu on pantu vielä - rouvan nimiin!
Tai sitten joku keksi - tehdäänpä tällä politiikkaaa-aargh!


Takaisin