2008 JUTUT > RAIVOSTUTTAAKO TIETOYHTEISKUNNAN TIEDONVÄLITYS?RAIVOSTUTTAAKO TIETOYHTEISKUNNAN TIEDONVÄLITYS?

ON JÄRKYTTÄVÄÄ, ETTÄ SUOMESSA EI SAADA ESIIN GALLUPEISSA KAIKKIEN PUOLUEIDEN KANNATUSTA? OSAN TOIMITTAJISTA tai ilmeisesti heidän poliittisesti valituista pomoistaan TÄYTYY OLLA "LIIAN PUOLUEELLISIA" TIETOYHTEISKUNTAAN?
Parasta uudessa gallupissa nyt Vappuaattona on se, että "puoluekannastaan epävarmojen" määrä on lisääntynyt viime syyskuun 25% peräti 35%
- nykypolitiikan epäily on terveellistä! Ja varsinkin nyt kun Suomessa on alkanut ilmetä poliittisen median taholta - sensuuria!

Uskomattominta on, että ei edes teksti-TV julkaise Vappuaaton -08 koko gallupin tulosta. Eli tietoyhteiskunta Suomessa - osa toimittajien taustavoimista on katsonut parhaaksi PANTATA TIETOA?
Jokaisen tajuavan on aika kertoa myös ystävilleen ja tutuilleen kyseisestä kehityksestä. Suomi on monen huomaamatta "vapaan tietoyhteiskunnan" sijasta ajautumassa - tiedonpimitysyhteiskunnaksi.
Suurin ihmetys kyseisessä kehityksessä on se, etteivät tiedostavammat toimittajat edes älähdä. Kuvaavaa lienee kun TOIMITTAJA M. NURVALAN IHMETTELEVÄÄ KOMMENTTIA LAINATAAN MUIHIN LEHTIIN. Kun hän se päivittelee sitä että "Kanki-Kaikkonen kiinnostaa ihmisiä enemmän kuin SDP:n puheenjohtajavaalit?"
TOIMITTAJA NURVALA UNOHTAA TODETA, ETTÄ: TOIMITTAJATHAN NE JUTUT KIRJOITTAVAT!
TOIMITTAJAT SIIS SEKÄ "SENSUROIVAT" ajankohtaista TIETOA ETTÄ MAINOSTAVAT "KANKEAMALLA" HALLITUSTA! PAKKO IHMETELLÄ - SILLÄ EIKÖ MEDIAN IHANNE YHÄ OLE OLLA - PUOLUEETONTA - SITOUTUMATONTA - ITSENÄISTÄ?
Perussuomalaisten kannalta tilanne on otollinen, sillä "veltoimmatkin" kansalaiset alkavat ihmetellä - miksei "kunnon puolueiden" kannatusta enää tiedotusvälineissä noteerata?


Takaisin