2008 JUTUT > LOVEX ja nuorten mielenterveysLOVEX ja nuorten mielenterveys

On hyvä uutinen, että gallupin mukaan "poliittinen epävarmuus" on lisääntynyt - ja pienempien kannatus, vaikka luvut uutisissa sensuroitiinkin - näin "tietoyhteiskunta" Suomessa -08. Olen aina ollut sitä mieltä, että tärkein syy "nuorten mielenterveysongelmien hoitamattomuudelle" on VALTAPUOLUEIDEN POLITIIKKA. Ongelmia nuorilla on aina, mutta niitä VOITAISIIN HOITAA PAREMMIN - HELP!
REHELLINEN MUSIIKKI ON VASTAISKU - terveyttä luova oppositiovoima - vain "äänestäjiä hoitavalle" valtapelille.

LOVEX-herrat, Kristian ja Theon Aamu-TV:ssä, olivat hyvin tietoisia nuorten ongelmista - aina itsemurhiin asti.
On mitä luonnollisinta, että nuorena politiikka ei juuri kiinnosta - mutta TERVEELLISTÄ ON OPPIA NÄKEMÄÄN MIKÄ SAIRASTUTTAA - TEKEE SAIRAAKSI! Mikä tappaa - mitkä mieli"pidikkeet" tekevät hulluksi!
Ja upeeta oli se, että pojat rankkuudessaan - kuten muuten minäkin aikoinaan ja yhä - arvostivat omia vanhempiaan - vaikuttajina!

Koko Manse-rockin idea oli lähtöjään "tiedostava". Epäkohdat tuotiin räikeästi ja irvokkaasti esiin - niistä tehtiin lauluja ja lava-showta! On ollut ilahduttavaa huomata, että EPUTkin uudempien englanninkielisten bändien ohella ovat uusimmalla tuotoksellaan "lähestyneet" alkuaikojen "mustaa" perinnettä. Sillä ei se että "näkee mustaa" tai "vääntää bluesia" ole EPÄTOIVOA - vaan sitä että TEKEMISELLÄÄN YLITTÄÄ NÄKEMÄNSÄ!
Vaikka "tieto lisää tuskaa" niin lopulta - TOTUUS TEKEE VAPAAKSI!
Jos jää puolitotuuksien ja viihteen maailmaan ei löydä suomalaista "Kullervo-luonnettaan" - ei pääse kehittymään - vaan lävistyy omaan miekkaansa "sokeutensa vankina"!
Tai Aino-maisesti menee ja hukuttautuu (massaankin voi hukuttautua, sen mielipiteisiin), koska EI ETENE TAJUAMAAN "VANHAN VIISAUDEN PERINTEISTÄ VOIMAA"!
TOSI LAULAJUUS JA MIEHISYYS - TOSI NAISUUS - TULEE SYVÄLTÄ - ON SYVÄLTÄ! Hyvä Lovex - Love on!


Takaisin