2008 JUTUT > AAMULEHTI JATKAA KAKSINAISMORAALISTA SENSUURIAAN JA LEIMAAMISTAAAMULEHTI JATKAA KAKSINAISMORAALISTA SENSUURIAAN JA LEIMAAMISTA

Vaikka hallituspuolueiden kansanedustajat ovat saaneet suuria summia piilotukea ja jättäneet ilmoittamatta nämä 1700 euroa ylittäneet lahjoitukset Aamulehti ei muuta linjaansa. Kai sen toimittajat on ohjastettu siihen, että "vaikeneminen on kultaa" - ja että "hyökkäys on paras puolustus"! TAI SITTEN SE PELKÄÄ, että median antamaan "piilotukeenkin" lopulta puututtaisiin?
Tampereella tiedetään kansan keskuudessa, että Aamulehti on tukenut etenkin kokoomuksen ehdokkaita antamalla heille MAINOSTILAA "lähes ilmaiseksi" (enkä puhu niistä toimittajien jutuista, jotka ovat edelleen läpinäkyvän puoluellisia muka "puolueettomassa lehdessä). Aamulehti on vaiennut esim. Marja Tiuran isoista KSM-kytkennöistä ja Idea-parkin kehumisesta lähes kokonaan. Aamulehti sensuroi itse asian taas kerran ja hämää yhtä läpinäkyvästi kuin P-ministeri Vanhanenkin pyrkimällä "syyllistämään muutkin"!

Aamulehti ei ole noteerannut yhtäkään puheistani (3. eniten kaikista edustajista eduskunnassa), ei edes Yliopistovälikysymyksen eduskuntaryhmän "pääpuhettani", jossa lainasin useaan otteeseen kansleri Sipilää ja kehuin NÄTYä. Eikä skandaalin yhteydessä sitäkään, että pääsin Pirkanmaalta pienimmällä rahasummalla Eduskuntaan - ja kaikki ilmoituksetkin kunnossa! Esimerkiksi paljon parjattu Helsingin Sanomat on asioista maininnut ja puheitakin siteerannut!

Siksi ilmeisesti minulle soittaa kiihtynyt A- lehden toimittaja tivaten, että "miksi et ole jättänyt vaali-ilmoitusta - vaalirahailmoitusta jne..." ?????

Kysyin väliin "mitä oikein tarkoitat, aikooko Aamulehti jatkaa linjaansa ja vääristellä väkisin tämänkin lähinnä hallituspuolueiden laiminlyönnin?"

"Et ole jättänyt - Kunnallisvaalien selvitystä!"
Ajattelin vastata, että kunnallisvaaleista on Herra paratkoon 4 vuotta, eikä kukaan ole ilmoittanut, että jotain puuttuisi - joten en muista... - sitten havahduin "ai niin, ei saa sanoa ettei muista 4 vuoden taakse kuinka ohjeistettiin JOS EI OLE SAANUT RAHAA MISTÄÄN!"

Vastasin "että käsittääkseni EI PITÄNYT ILMOTTAA KUNNALLISVAALEISSA JOLLEI OLE SAANUT YLI 1000 EURON LAHJOITUKSIA - JA MINÄ KUN EN OLE SAANUT edes yhteensä sitä tuhatta - en MITÄÄN!!!!!

Tästäkös tämä "tutkiva journalisti" innostui: "Pitää ilmoittaa, jokaisen on ilmoitettava jne..."
Sanoin, että kun ei ollut kysyjienkän mielestä mitään ilmoitettavaa - ei ole kukaan pyytänyt ilmoitusta - jota KUKAAN EI MUISTAAKSENI PYYTÄNYT, KOSKA RAHAA en saanut - ja EI omaakaan MENNYT KUIN alle TONNI; jotka laitoin siis omasta taskusta LEHTIMAINOKSIIN! Kaikki muu oli talkoo- ja kökkätyötä!

SITTEN SANOIN HÄNELLE OLEVANI PETTYNYT SIIHEN, ETTÄ ÄÄNESTÄ PÄÄTELLEN NUORI TOIMITTAJAKIN ON LÄHTENYT REHELLISYYTTÄ JA TASA-ARVOA HALVEKSIVALLE AAMULEHDEN "POLIITTISEN TARKOITUSHAKUISELLE" JA VÄÄRISTELEVÄLLE LINJALLE. MITÄÄN HYVÄÄ EI OSATA KIRJOITTAA NIISTÄ EDUSTAJISTA, JOTKA OVAT TOIMINEET OIKEIN JA PUOLUSTAVAT TAMPERETTA - MUTTA "PIENIMMÄSTÄKIN SYYSTÄ" HYÖKÄTÄÄN KIMPPUUN! JOS OLISIN - EDES JÄTTÄNYT ILMOITTAMATTA JONKUN ISON LAHJOITUKSEN - MUTTA KUN EN OLE SAANUT AINUTTAKAAN!
AAMULEHTI SYYTTÄÄ MINUA SIIS SIITÄ, ETTÄ OLEN "OLLUT SAAMATTA LAHJOITUKSIA - ENKÄ ILMOITTANUT SITÄ"! KIITOS APUSESTA!

P.S. Enkä tarkoita nyt häntä jota Lipponen pitää viisaana miehenä?


Takaisin