2008 JUTUT > A-luokkaa ONNELLISUUDESSA?A-luokkaa ONNELLISUUDESSA?

Suomalaiset ovat pohjoismaiden ONNETTOMIN KANSA! Lyhyessä ajassa FORTUMIN ja VATTENFALLIN toiminta on osoittanut sinulle ja minulle, kuinka VALEHTELEVA HALLITUS ON!

TÄMÄ EU-direktiivienkin vastainen rahastus, jolle ei OMAN hallituksen IMPOTENTTIUDEN vuoksi VOIDA MITÄÄN - TEKEE ONNETTOMAKSI! SILLÄ OLEMME KAKKI UHREJA - ja monet katuvat "väärinäänestämistään". KYKYPUOLUE JA CITY-KESKUSTA OVATKIN - MUNATTOMIA!

Jokainen kesämökkiläinenkin on oppinut, että ministeri Pekkarisen mainostama "kohtuullisuus" sähkön ja muun energian KIINTEIDEN "SIIRTOHINTOJEN" suhteen on - valetta! KESÄMÖKKIEN, PIENTENKIN, SÄHKÖLASKUISSA NÄKEE TYHMINKIN että Vattenfall RAHASTAA nimenomaan VÄLISTÄVETOMAKSUILLA - EI KULUTUKSEN mukaan, vaan hallituksen sallimin - jopa EU-vastaisin - "verkonkäyttö- ja MUINE KEINOTEKOISIN LAITEMAKSUIN" - JA ENEMMÄN JA ENEMMÄN NIIDEN KOHTUUTTOMIN hinnannostoin!

Onnettomaksi ihmiset, sinut ja minut, tekee se ettei HALLITUS TOIMI! Niin Katainen kuin Pekkarinenkin VALEHTELEVAT - eivät toimi kuin lähinnä Fortumin jne. osakkeen- ja optio-omistajien eduksi - ja VÄLTTÄMÄTTÖMYYSHINNAT - sen kun nousevat!

Suomen valtio Fortumeineen, Nesteineen JA Vatten F:n RAHASTAA sekä EU:n ETTÄ ILMASTONMUUTOKSEN ESTÄMISEN VASTAISESTI!
Sillä KULUTUKSESTAhan pitäisi verottaa!
Suomen hallitus on sallinut osake-, optio-, futuuri- ja muun keinottelun välttämättömyystarvikkeilla.

KULUTTAJAT PAKOTETAAN MAKSAMAAN ERILAISIA LAITE- JA KUUKAUSI- JA VERKKOMAKSUJA sen sijaan että laskutettaisiin kulutuksesta - jolloin Luontokin hyötyisi kun kulutus vähenisi - ja se näkysi laskuissa!
JOPA EU ON SUOSITELLUT VEROTUKSESTA TINKIMISTÄ, JOS OLOSUHTEET SITÄ VAATIVAT. EU ON MÄÄRÄNNYT ENERGIAVEROTUKSEEN MINIMIT JA MAKSIMIT - SUOMEN VEROTUS JOPA YLITTÄÄ MAKSIMIT - JA ON EU-direktiivien vastaista FORTUMIN JA VATTENFALLIN LIIKASUURISSA VÄLISTÄVETOHINNOISSA! VAIKKA SUOMI OLISI PITKINE ETÄISYYKSINEEN JA ILMASTOINEEN OIKEUTETTU - RIKKOMAAN EU-direktiivejä - HALVEMMIN HINNOIN!

"VALEHTELU" SANANA ON PALAUTETTAVA SUOMALAISEEN KIELENKÄYTTÖÖN MYÖS POLITIIKASSA!
- JA ONNEA YRITYKSELLE PISTÄÄ HALLITUS KURIIN!


Takaisin