ARKISTO > Kristillisten äänilläKristillisten äänillä

Suomalaiset päättäjät jättävät visusti aina yhden 100-vuotisjuhlan juhlimatta. Tapa laskea suomalaisten äänet täytti juuri 125 v. Elämme vuotta 2007 ja niin Demarit, KEPU kuin Kokoomuskin kannattaa ääntenlaskutapaa, joka on keksitty 1880-luvulla! Ja jota isoisille puolueellista ja epärehellistä laskentatapaa Suomessa demokratian nimissä käytetään yhä! Vallasta sokaistuneita päättäjiämme HÄVETTÄÄ SIIS JOKU MUUKIN KUIN FORTUM - ilmeisesti joillakin heillä on jonkinlaista omantunnonkin kaltaista olemassa - muistona ihmisyydestä?

Yksi taho EI KUITENKAAN ANNA ANTEEKSI! Kristillisdemokraatit ja heitä lähelläolevat mediatahot ovat omineet kristillisyyden! Joka vaalien alla joku vanhurskaasti siunailee, että "Veltto kristillisten äänillä eduskuntaan", Kenenkäs muun? Toki joku kirkosta eronnutkin on voinut minua äänestää, ja jotkut muihinkin uskontoihin kuuluvat, mutta että ns. uskovaiset PUOLUEENA JAKSAVAT OLLA KAUNAISIA!
Vai onko kyse ikuisestä hämäämisestä, kuten toimittaja Mörttinen asian ilmaisee, että "ihmiset ovat niin tyhmiä", että uskovat vaaliliittoihin ja sitten voi käydä niin, että joku demokratiassa menee kristillisesti eduskuntaan!
RAKAS toimittaja M.M. - ettäs kehtaat - luulisi toimittajien tietävän miksi pienet puolueet solmivat vaaliliittoja! Itsehän jutussasi kerrot kuinka Suomessa on isot PIILEVÄT VAALIKYNNYKSET! Ja panet syyn PIENTEN NISKOILLE!? Ja SYYTÄT NÄITÄ PIENIÄ TYHMIKSI?!
Vain isot puolueet voivat päättää laeista - kyllä ihmiset sen tietävät, ja siksi äänestyslaki suosii isoja niin kohtuuttomasti!
Mutta miksi sitoutumattoman Aamulehden kunnioitettu toimittaja ALKAA NÄIN ALA-ARVOISEEN kampanjaan vaalien alla!? Eikä toimittajien etiikkaan ja moraalin enää kuulukaan - totuus?
Rehellinen toimittaja IHAILISI NIITÄ AIDOSTI DEMOKRATIAAN USKOVIA TAHOJA, jotka jaksavat taistella - EPÄOIKEUDENMUKAISESTA VAALILAISTA HUOLIMATTA!
Ja kertoisi heille, että arvostaa heidän rohkeuttaan ILMAN PUOLUETUKIA JA MEDIARAHOJAKIN taistella terveemmän ihmisdemokratian puolesta...
Ihmetellä täytyy, ettei vaalien alla enää näkyville pääse asiaansa perehtyneet ja suomalaiseen demokratiaan aidosti uskovat toimittajat - sillä heitäkin on. Kiitos heille!


Takaisin