2008 JUTUT > Rasistaako Aamulehti? - tulevanRasistaako Aamulehti? - tulevan

Aamulehti syyllistyi oman määritelmänsä mukaisesti jouluaaton pääkirjoitussivulla pahimpaan rikokseen - murhaan ja varastamiseen verrattavaan - rasismiin! Tämä rasismi kohdistui suoraan valtaväestöön kieltämällä ihmisten omat tunteet ja oman puolustus- ja itsepuolustustahdon Suomessa suomalaisilta.
On kuin pieni joukko muita syyllistäviä ihmisiä olisi kaapannut Suomessa mediavallan ja syyllistävät nimikkeet, joilla voi leimata muita ihmisiä mielipiteistään - kenet tahansa - sinutkin!

(Lue aamulehden mielipidejuttu perjantailta 28.12. 2007 "Onko tunnekin jo määritelty rikokseksi")

Samassa aamun lehdessä nuoret "päätoimittajat" syyttävät mediaa "jankuttamisesta". SIISPÄ HERÄTKÄÄ NUORET - KOTOAKIN SEN TIEDÄTTE, ETTÄ JANKUTTAMINEN ON MENETELMÄ!
Pääväestön syyttäminen ja syyllistäminen on olllut Suomessa RKP:n menetelmä - joka on johtanut siihen, että pienellä n. 5% kielivähemmistöllä on kohtuuttomasti valtaa - ja jos joku uskaltaa edes mainita asiasta - häntä syytetään "kielirasismista".
Kun RKP:n Astrid T. on laskemassa "rasistisen puuttumisen kynnystä" tarkoitttaa se sitä, että suomalainen joutuu entistä epäoikeudenmukaisempaan asemaan suhteessa "toisenlaiseen". Ja pahinta on SE, ETTÄ "TOISENLAINEN KÄYTTÄÄ HYVÄKSEEN ETUOIKEUTTAAN KOKEA ITSENSÄ RASISTISESTI LOUKATUKSI".
Pahimmillaan asia konkretisoituu siinä, etteivät miehet voi mennä enää väliin kun "toisenlainen" ihminen tekee rikoksia tai sortaa toista. Ja toimittaja-kirjailija Schatzhan on meille sen kolumneissaan ja mainioissa kirjoissaan kertonut, kuinka "rasismia" hyödynnetään naisten suhteen.

VOIMATTOMUUS asioiden edessä synnyttää epätoivon ja turhuuden tunnetta - tämä todetaan saman päivän Aamulehteä tutkineiden lastenkin joukossa.
On selvää, että monet suurtenkin puoluiden päättäjät ovat nostaneet kätensä pystyyn "kielikysymyksissä". Kukaan ei kysy esimerkiksi, miksei tässä asiassa oteta - mallia Ruotsista?

Ruotsalaisten itsearvon tunne saa heidät "puolustamaan omaansa" siinä kun suomalainen antaa helpommin periksi. Tämä valitettava fakta näkyy ennen kaikkea joukkueurheilussa. Siksi kai me suomalaiset "pakenemme" yksilöurheiluun?

Suomalainen "hermostuu" - yrittää liikaa - eli RKP ja "rasismitapauksissa" YRITTÄÄ TODISTAA LIIKAA ETTEI OLE, JOLLOIN ANTAA YLIMÄÄRÄISIÄKIN OIKEUKSIA VÄHEMMISTÖILLE - joka alkaa käyttää tätä "onnistumistaan" keinona valtaväestöä vastaan: "Wau, se meni läpi!"

Menetelmä on hyvin yksinkertainen - heikkoihin päättäjiin kohdistettu syytös- ja leimaamismenetelmä, jonka on annettu mennä läpi. Jutun mentyä läpi alkavat päättäjät ja heidän kellokkaansa puolustella itseänsä samoilla menetelmillä - kun tajuavat, että "täähän toimii".

Valitettavinta on, että NIIN USEIN, LIIAN USEIN, tämän menetelmän kohde on nuoriso ja lapset - onhan se perinteinen kasvatusmenetelmäkin. Onhan se hienoa - on aina ollut - että lapset ja nuoret ovat sorretun puolella - siihenhän kristinuskokin perustuu - mutta, että meitä petetään jatkuvasti sillä "ketä sorretaan".

Tavallaan kirjoitin tämän Benisar Bhuton muistoksi - hänen 1979 hirtetyn isänsä Zulfikar Ali Bhutton kunniaksi - jotka uskoivat sivistyksen ja demokratian voittoon - mutta jotka joutuivat molemmat "pienen jankuttavan" joukon uhreiksi. Olemme eri vaiheissa olevia kansakuntia ja ihmisiä - se on hyväksyttävä - eikä vedettävä lokaan esimerkiksi suomalaista sivistystä, perinnettä ja elämäntapaa, joka monin tavoin on noussut maailman huipulle hyvin lyhyen kansakuntana olon aikana. Kun aloitin jutun provosoivalla moitteella ja "mielipidesivujen" viitteellä niin lopetetaan se myös samanhenkisesti
eli
Aamulehdestä 27.12.07 kannattaa lukea Matti Kuuselan upea kolumni Bhutto-aiheesta. ja aiheeseen liittyen ja UUDEN TULEVAN PAREMMAN kunniaksi myös Heli Mustosen kolumni "Sisäpiiristä ei ole paluuta".


Takaisin