ARKISTO > KANAVIEN HALLINTAKANAVIEN HALLINTA

"Välistäveto" on edelleen yllättävän kuvaava termi sille, mikä jatkuvasti "kehittyy" ympärillämme. Ehkä kuvaavampi ja laajennetumpi versio ilmiölle olisi "kanavastaveto" - tai "väylästäveto".

Jokainen tietää mihin valtapoliitikkojen autuaista lupauksista huolimatta on johtanut ns. digi-uudistus! Poikkeuksetta kaikki kiinnostavammat ohjelmat on siirretty ja siirretään vartioiduille ja välistävetokanaville - eli maksullisille "kortilla oleville" väylille.

Digitaalisuus takaa välistä rahastaville täyden vallan samankaltaisesti kuin tapahtuu meille kaikille sähköllä rahastuksen yhteydessä.
Jokainen tarvitsee Suomessa sähköä, elämme kylmässä ja suuressa maassa, jossa jokainen tarvitsee lämpöä ja energiaa liikkumiseen enemmän kuin muualla Euroopassa - joten ei kun armottomasti rahastamaan.

Todellista ihmisten pettämistä on väittää, että meillä energia olisi "halvinta Euroopassa" - kun se on kalleinta suhteutettuna kulutukseen! Jokainen muu tajuaa tämän paitsi ministeri Pekkarinen, Vanhanen jne. Halu pettää omaa kansaa on ilmeisesti syvällä ja syvältä omasta polittisesta perimästä?

Tosiasiassa ihmisten perustarpeilla rahastaminen on kaikista törkeintä - sille kun ei edes tunne voitavan mitään - vaikka luulisi valtiovallan juuri olevan sitä varten, ETTEI IHMISTEN PERUSTARPEILLA KEINOTELTAISI? Sähkön tukkuhinnat ovat 2007 aikana laskeneet JO YLI 60%, mutta kuluttajahintoihin sitä ei ole siirretty lähes ollenkaan.

Ihmiset ovat ansassa, sillä valtio näyttää kaikin tavoin tukevan sekä digi-uudistuksen että sähköllä keinottelun suhteen kyseistä kyseenalaista toimintaa.

Fortumin johtajille MAKSETAAN SIITÄ, KUINKA PALJON HE KEHTAAVAT VELOITTAA - TÄSTÄ VÄLISTÄVEDOSTA HE SAAVAT ITSE JO LÄHES MILJARDIOPTIOHYÖDYT! Ja jolla rahalla korjattaisiin jo kaikki esimerkiksi vanhusten hoidon epäkohdat - mutta täysin moraalittomasti tämä tuotto annetaan TAHOILLE, JOTKA OTTAVAT SEN MEILTÄ VÄKISIN - JA ENNEN KAIKKEA HEIKOIMMASSA ASEMASSA OLEVIIN SE SATTUU - JA LUJAA!

Valtio SIUNAA FORTUM-JOHDON TOIMINNAN - PÄÄMINISTERILLÄ JA HÄNEN LAPSILLAAN ON OSAKESALKUSSAAN ISO SIIVU FORTUMIN OSAKKEITA! Missä muussa demokratiassa Venäjää lukuunottamatta moinen enää on mahdollista - ja niin ettei media siihen puutu? Että itse PM osallistuu, HYÖTYY ja suorastaan TUKEE törkeää PERUSTARPEILLA RAHASTAMISTA!

FORTUM-IMPOTENSSISSA osoittavat nykypäättäjät oikean luonteensa, sillä VALTIO itsehän on FORTUM- tapauksessa suurin "välistävetäjä", jonka alkuperäisenä tarkoituksena on ollut palvella ihmisiä ja kansalaisia. Nyt se on ryhtynyt itse sekä pörssikeinottelijaksi että tukemaan perusarvojen lokaan polkemista pörssikeinottelun nimissä.

Ihmisen psykologia on sellainen, varsinkin ahneen, että "halu kasvaa syödessä" - eli kun totutetaan satoja miljoonia euroja välistävetävät Fortum-johtajat ja osakkeenomistajat jättivoittoihin, kun ei hintakehitys ole rehellistä, niin on selvää että hinnat liikkuvat vain - ylöspäin. Voitoista ei enää luovuta - ne ovat ikään kuin saavutettu etu, jonka valtionjohto takaa.


Takaisin