2008 JUTUT > SÄHKÖSIKAILUN TODISTUS / Fortum-välistävetoSÄHKÖSIKAILUN TODISTUS / Fortum-välistäveto

Uusin APU-lehti kertoo kuinka FORTUM "menetti kruununjalokivensä" tyhmyyttään ja taitamattomuuttaan Pohjanmeren kaasu- ja öljykentillä - ja päätti keskittyä RAHASTAMAAN VAIN SIIRROISTA JA PÖRSSIKEINOTTELUSTA!
Todellisuudessa Fortumin johto MYI SUOMALAISTEN TULEVAN MILJARDIEN OMAISUUDEN POLKUHINTAAN - voidakseen nostaa heti osakkeen ja omien optioidensa hintaa - nyt jo 800-kertaiseksi!
Ja tästä kansan rahastamisesta ja pettämisestä heistä on tullut - parhaiten Suomessa tienaavia?

Olen jo vuosia todistanut Fortum-keinottelun moraalittomuudesta. Pakollisesta sähköstä kylmässä, pimeässä ja suurten etäisyyksien maassa vedetään välistä miljardeja. Tämän kansalaisilta ja pienyrityksiltä välistävedetyn voiton Fortum-johto on jakanut osakkeenomistajilleen monisatakertaisena. Yksi osakkeenomistajista on pääministeri Vanhanen.

Joku "asiantuntija" kehtaa sitten taas valehdella kansalle, että voitto on syntynyt osakearvon noususta - ei mistään muusta. Toki optioiden arvo riippuu siitä, mutta TULOS SYNTYY LÄHINNÄ SÄHKÖNHINNALLA KEINOTTELUSTA, joka pelkästään heinä-syyskuulta oli yllätykselliset lähes 400 miljoonaa euroa!
Ihmisiltä yksityisesti ja pienemmiltä yrityksiltä voidaan nykyisen hallituksen logiikan mukaan RAHASTAA KUINKA PALJON TAHANSA - OSAKKEENOMISTAJIEN VAATIMUSTEN NIMISSÄ! silti valtio omistaa Fortumista YLI 50%!!!!
Häpeä valtio!
Ja tämä jatkuu - sillä ne rahat ovat jo menneet, jotka optioihin ja osaketuottoihin on pantu - nyt tulee kuvaan mukaan EU:n Suomea väärinkohtelevat kulutusarviot. Sillä
Suomessa vaadittu uusiintuvan energian käyttö on jo yli 25%.
Ja EU:n tavoite on 20% vuoteen 2020 mennessä - eli Suomi on mallimaa ja "aikaansa edellä"! Silti taitamattoman johtomme takia - vihreä Hassi aloitti aikoinaan "idealismillaan vinoutuman" - Suomelta vaaditaan jo 35% muutamassa vuodessa - ei siis palkita vaan rangaistaan!
Saa nähdä tuleeko Fortum apuun?


Takaisin